Κορονοϊός: Πέθανε 62χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα στην Κύπρο – 21 τα νέα κρούσματα

Τον θάνατο ενός 62χρονου άνδρα, ο οποίος δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγεία της Κύπρου, το οποίο ενημέρωσε παράλληλα ότι το τελευταίο 24ωρο βρέθηκαν 21 νέα κρούσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τετάρτη (07/10):

«Ανακοινώνεται ο θάνατος άντρα ασθενούς, ηλικίας 62 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η τελική αιτία θανάτου

είναι η νόσος COVID-19. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 31, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται στους 24, 17 άντρες και 7 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 72 έτη.

Επιπρόσθετα, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 2,095 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 21 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 1,897. Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται τέσσερα άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2. Δόθηκαν τρία εξιτήρια.

Επιπλέον, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δύο ασθενείς».

Κύπρος- κορονοϊός: Ένας θάνατος, 30 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας https://t.co/MAhEiOZ2ld μέσω @Έμβολος

— Έμβολος – Emvolos (@emvolos) October 6, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα