Επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν: Για χρόνια είναι θεόμουρλος, το γνωρίζουν όλοι

Με τις δημοσκοπήσεις να τον δείχνουν πολύ πίσω και με μεγάλη διαφορά έναντι του δημοκρατικού αντιπάλου του, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον Τζο Μπάιντεν «θεόμουρλο», κάνοντας απίστευτη επίθεση… Χωρίς συμπτώματα και σε σταθερή κατάσταση ο αμερικανός πρόεδρος.

«Για χρόνια είναι θεόμουρλος και όλοι το γνωρίζουν», είπε σε tweet

του ο Ντόναλντ Τραμπ. «Τα μέσα ενημέρωσης είναι προσκολλημένα σε αυτόν και απλά προσπαθούν να τον προστατεύσουν», συνέχισε. «Παρατηρήσατε πώς όλα τα αρνητικά πράγματα, όπως ο πολύς χαμηλός δείκτης νοημοσύνης του (IQ) του, δεν αναφέρονται πλέον; Ψευδείς ειδήσεις (Fake News)», πρόσθεσε σε μια ακόμη από τις προσβολές της καθημερινής ρουτίνας του.

He’s been a wacko for years, and everyone knows it. The Lamestream Media is stuck with him and they are just now trying to clean up his act. Notice how all of the bad things, like his very low IQ, are no longer reported? Fake News! #MAGA https://t.co/LU2o2m7CSs

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2020

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πήγε την Τρίτη (05/10) στο Οβάλ Γραφείο, αφού επέστρεψε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες λόγω ασθένειάς του με συμπτώματα κορονοϊού, διαβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διαψεύδοντας έναν υψηλόβαθμο σύμβουλό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε έτοιμος για debate με τον Τζο Μπάιντεν, δείχνοντας, μάλιστα, να μην… κρατιέται ούτε από τον κορονοϊό.

Την ίδια ώρα, ο αμερικανός πρόεδρος δέχεται σφοδρή κριτική για τις κινήσεις που κάνει, ενώ νοσεί από κορονοϊό. Για «κινήσεις απελπισίας» και «θεατρινισμούς» του αμερικανού προέδρου κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ.

NEW: Joe Biden says there shouldn’t be a second debate if President Trump still has Covid-19 https://t.co/hvLFxTYL0e pic.twitter.com/dUhTF6HSBw

CNN Politics (@CNNPolitics) October 7, 2020

Χωρίς συμπτώματα και σε σταθερή κατάσταση ο Ντόναλντ Τραμπ

Εν τω μεταξύ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εμφάνισε συμπτώματα της Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, με ιατρική εξέταση που του έγινε και οι ζωτικές ενδείξεις του δείχνουν ότι η κατάστασή του παραμένει σταθερή, δήλωσε και την Τετάρτη (07/10) ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ. Όπως είχε αναφέρει και πριν από 24 ώρες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κόνλεϊ με την άδεια του Τραμπ, αναφέρει ότι ο πρόεδρος δεν έχει εμφανίσει πυρετό για πάνω από τέσσερις ημέρες και δεν χρειάστηκε, ούτε έλαβε συμπληρωματικό οξυγόνο μετά την αρχική του νοσηλεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα