Πρώτη αντίδραση Μιχαλολιάκου για την καταδίκη: Δεν έκανα καμία απόπειρα αυτοκτονίας, είμαι υγιής

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης και της καταδίκης της Χρυσής Αυγής από την ελληνική δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση, ο αρχηγός του ναζιστικού κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, εμφανίζεται αμετανόητος και προκλητικός.

Διαψεύδει τις φήμες ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και στηλιτεύει το δικαστήριο για την «ιδεολογική και πολιτική» διώξή

του, όπως αναφέρει, παρότι η απόφαση του Εφετείου ήταν «καταπέλτης» για την Χρυσή Αυγή και τα ηγετικά της στελέχη, όπως οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και άλλους.

Στην πρώτη του αντίδραση μέσω Τwitter σημειώνει ότι «η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική» και προσθέτει τα εξής: «Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις Ιδέες μας».

Η εν λόγω ανάρτηση «κατέβηκε», με τον Μιχαλολιάκο να ισχυρίζεται ότι την έσβησε το ίδιο το Twitter. Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επανέλαβε ότι είναι υγιής και έγραψε προκλητικά: «Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες».

Δείτε τις υπόλοιπες αναρτήσεις του:

pic.twitter.com/04E0x5zOYm

— Νικόλαος Μιχαλολιάκος (@michaloliakosn) October 7, 2020

Ανάρτηση έκανε και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, η οποία μεταδίδει και ολόκληρη την δήλωσή του, η οποία αναφέρει: «ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ twitter Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … Απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η Δίωξη μας ήταν Ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ: Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες; Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε».

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ https://t.co/LuMX2bvWn0

— Ελένη Ζαρούλια (@EleniZaroulia) October 7, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως όλα τα πολιτικά στελέχη του ναζιστικού μορφώματος, που είναι πια και με την βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης εγκληματική οργάνωση, κρίθηκε ένοχος και για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που σημαίνει ποινή φυλάκισης από πέντε έως δεκαπέντε χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα