Κορονοϊός: «Είμαι στην όγδοη ημέρα καραντίνας και χαίρομαι…», δήλωσε η Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου παραμένει σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου υγείας ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Την Τετάρτη η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφία της στο instagram και έγραψε: «Είμαι στην 8η μέρα της καραντίνας. Χαίρομαι αυτή την παύση. Μια χαρά περνάω σπίτι με τους αγαπημένους μου. Όχι δυστυχώς με όλους.

Λείπουν οι γιαγιάδες μας. Και οι δύο έχουν κλειστεί σπίτι της η κάθε μια και στερούνται την κοινωνικότητα τους. Το μυαλό μου είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους της

τρίτης ηλικίας , που -στην καλύτερη περίπτωση για την υγεία τους- δεν βγαίνουν ούτε για ψώνια.

Κι αν σκεφτείς πόσοι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία πάσχουν ακόμη κι από αδιάγνωστη κατάθλιψη κι ακούνε από παντού ότι είναι στο στόχαστρο του ιού κι ότι η ηλικία τους έχει τη μεγαλύτερη θνησιμότητα, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολη περίοδος είναι για αυτούς η καραντίνα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικοινωνούμε μαζί τους τηλεφωνικά τακτικά και να τους δίνουμε κουράγιο και δύναμη. Η πιο δυνατή κουβέντα είναι “όλα καλά θα πάνε, θα περάσει κι αυτό”. Όπως μας λέγανε κι αυτοί όταν ήμασταν εμείς οι αδύναμοι. #κορονοιος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είμαι στην 8η μέρα της καραντίνας. Χαίρομαι αυτή την παύση. Μια χαρά περνάω σπίτι με τους αγαπημένους μου. Όχι δυστυχώς με όλους. Λείπουν οι γιαγιάδες μας. Και οι δύο έχουν κλειστεί σπίτι της η κάθε μια και στερούνται την κοινωνικότητα τους. Το μυαλό μου είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας , που -στην καλύτερη περίπτωση για την υγεία τους- δεν βγαίνουν ούτε για ψώνια. Κι αν σκεφτείς πόσοι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία πάσχουν ακόμη κι από αδιάγνωστη κατάθλιψη κι ακούνε από παντού ότι είναι στο στόχαστρο του ιού κι ότι η ηλικία τους έχει τη μεγαλύτερη θνησιμότητα, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολη περίοδος είναι για αυτούς η καραντίνα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικοινωνούμε μαζί τους τηλεφωνικά τακτικά και να τους δίνουμε κουράγιο και δύναμη. Η πιό δυνατή κουβέντα είναι “όλα καλά θα πάνε, θα περάσει κι αυτό”. Όπως μας λέγανε κι αυτοί όταν ειμασταν εμείς οι αδύναμοι. #κορονοιος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις 18 Μάρ, 2020 στις 9:20 πμ PDT

Πηγή: Κορονοϊός: «Είμαι στην όγδοη ημέρα καραντίνας και χαίρομαι…», δήλωσε η Μπακοδήμου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα