Συγκλονιστικές εικόνες από την Ιταλία: Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει θύματα του κορονοϊού για αποτέφρωση (video)

Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί στην Ιταλία είναι οι εικόνες που ανήρτησε η «La Repubblica» το βράδυ της Τετάρτης. Η ιταλική εφημερίδα «ανέβασε» μια φωτογραφία με στρατιωτικά οχήματα στην πόλη του Μπέργκαμο, τα οποία έχουν μέσα θύματα του κορονοϊού. Όπως αναφέρει στη δημοσίευσή της η εφημερίδα, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νεκροταφείο της πόλης το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί τον τόσο μεγάλο αριθμό νεκρών.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο στρατός πήρε τα φέρετρα με τα πτώματα και τα μετέφερε

σε άλλες περιοχές της χώρας όπου οι σοροί θα αποτεφρωθούν. Περίπου 30 οχήματα με 70 φέρετρα πέρασαν από το κέντρο της πόλης, προκαλώντας θλίψη και παγωμάρα στους κατοίκους.

ORA CAPITE PERCHÉ A BERGAMO NON SI CANTA SUI BALCONI… R.I.P.

Gepostet von As Roma Io Non Vivo Senza Te am Mittwoch, 18. März 2020

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία έχει «χτυπηθεί» ιδιαίτερα από τον κορονοϊό, καθώς ήδη μετράει 2.978 θύματα. Μάλιστα, τα νοσοκομεία πλέον δεν μπορούν να βοηθήσουν όσους νοσούν, καθώς ειδικά στην επαρχία της Λομβαρδίας η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τον περιφερειάρχη να ζητά από τους νοσούντες να μείνουν κι αυτοί στα σπίτια τους.

Πηγή: Συγκλονιστικές εικόνες από την Ιταλία: Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει θύματα του κορονοϊού για αποτέφρωση (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα