Μακελειό στην Κάτω Κηφισιά: Τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού και εκτέλεσε πρώην σύζυγο και φίλη

Ένα κοινό δάνειο για σπίτι που απέκτησαν ενώ ήταν παντρεμένοι, μια προσπάθεια επανασύνδεσης που έπεσε στο κενό και η παθολογική ζήλια προς την πρώην σύζυγο τους, εκτιμάται από την Αστυνομία πως ήταν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 35χρονου αστυνομικού που εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο την πρώην γυναίκα του και τη φίλη της στην Κάτω Κηφισιά.

Ήταν 18:30 της Τετάρτης (18/03) όταν η πρώην σύζυγος, μαζί με την φίλη τους βγήκαν από το μεγάλο σούπερ μάρκετ επί της Αχαρνών στη συγκεκριμένη περιοχή στα όρια με τη Λυκόβρυση. Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στο πάρκινγκ, στο

οποίο υπάρχει και βενζινάδικο. Φέρεται να πήγαιναν σε αυτοκίνητο. Εκεί τις περίμενε ο 35χρονος δράστης που ουσιαστικά τις εκτέλεσε αδειάζοντας στα σώματα τους μια γεμιστήρα.

Η φίλη της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, την είχε υποστηρίξει κατά την διάρκεια της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον 35χρονο, για αυτό και ο δράστης την σκότωσε.

Στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο του μακελειού, αλλά συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που κλήθηκαν στο σημείο. Μέσω της οδού Όθωνος θέλησε να πάει προς τη Λεωφόρο Κηφισίας, έχοντας νωρίτερα πει σε περαστικό ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Ο αστυνομικός του τμήματος τροχαίας Νέας Ιωνίας, φέρεται να είχε προστριβές για την δόση ενός δανείου με το οποίο είχαν αγοράσει από κοινού με την πρώην σύζυγό.

Επίσης το τελευταίο διάστημα 35χρονος φέρεται να επιχείρησε επανασύνδεση δίχως όμως αποτέλεσμα. Τραγικές φιγούρες της τραγωδίας, τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού που από την μία στιγμή στην άλλη, έμειναν χωρίς γονείς. Λίγο μετά το διπλό φονικό έφτασε στο σούπερ μάρκετ ο πατέρας της πρώην συζύγου του φερόμενου ως δράστη, και διαδραματίστηκαν τραγικές στιγμές. Ένα παιδί είχε και η δεύτερη γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

(πληροφορίες από lawandorder)

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Πηγή: Μακελειό στην Κάτω Κηφισιά: Τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού και εκτέλεσε πρώην σύζυγο και φίλη - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα