«Κόκκινο ποτάμι» στο Βελιγράδι: Μοναδικές στιγμές ανάμεσα στους οπαδούς Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού (video)

Όλο το Βελιγράδι έχει γίνει «ερυθρόλευκο» από το απόγευμα της Δευτέρας (30/09) από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα των δυο ομάδων στο «Μαρακανά» για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου ομίλων του Champions League.

Οι δυο σύλλογοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και οι οπαδοί τους είναι αδελφοποιημένοι. Είναι χαρακτηριστικό

πως οι γηπεδούχοι υποδέχτηκαν τους Πειραιώτες από τη Δευτέρα (30/09) με ιδιαίτερη θέρμη. «Μαγική» ατμόσφαιρα αναμένεται και το βράδυ της Τρίτης (1/10) και στο «Ράικο Μίτιτς».

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του κρίσιμου αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα συναντήθηκαν στο κέντρο του Βελιγραδίου και «έβαψαν» την πόλη με τα κοινά τους χρώματα, ενώ φώναξαν όλοι μαζί πολλά συνθήματα.

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μεταβούν στο στάδιο με πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από το κέντρο του Βελιγραδίου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας: «Οι φίλαθλοι των “ερυθρόλευκων”, θα συναντηθούν στο κέντρο του Βελιγραδίου, στο ξενοδοχείο “Moskva” στις 16:00 τοπική ώρα, προκειμένου να ξεκινήσει από εκείνο το σημείο η πορεία τους προς το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό (Rajko Mitic Stadium) στις 21:00 τοπική ώρα».

Север цели сада се весели: Православна браћа и црвено-бели Београд

Keywords
Τυχαία Θέματα