Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον Πέτρο Τατσόπουλο – Αισιοδοξούν οι γιατροί

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον «Alpha» και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα. Την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας του συγγραφέα και πρώην βουλευτή, εκφράζουν οι θεράποντες ιατροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης (01/10). Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει διασωληνωμένος. Θα παραμείνει στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα για παρακολούθηση. «Σώθηκε την τελευταία στιγμή» λένε οι γιατροί δείχνοντας τη σοβαρότητα

της κατάστασής του.

Στελέχη του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου τονίζουν ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν εξαιρετικά τυχερός που μεταφέρθηκε αμέσως από το στούντιο όπου βρισκόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας να αποδειχθεί και μοιραίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το στούντιο του «ALPHA» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον καρδιοχειρουργό, Κώστα Τριανταφύλλου. Την ώρα που η εκπομπή «Εκτός Γραμμής» ήταν στον «αέρα» παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στήθος.

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώθηκε από τα πρώτα λεπτά η σύζυγός του. Σε περίπου δύο ώρες αναμένεται να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

(πληροφορίες από etnhos.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα