«Καταδρομική» στο πολιτικό γραφείο του Μηταράκη

Εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ομάδα νεαρών.

Οι περίπου πέντε νεαροί μπήκαν στο κτήριο, ανέβηκαν στον όροφο που βρίσκεται το γραφείο του κ. Μηταράκη και έγραψαν με σπρέι στον τοίχο του διαδρόμου το σύνθημα «Όχι στα σύγχρονα Νταχάου» και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα αναρτήθηκε ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, με τίτλο «Να έχετε τη μοίρα τους» στο προφίλ στελέχους της ομάδας, που αναφέρεται στο μεταναστευτικό και στην πυρκαγιά στη Μόρια.

Οι δράστες αναζητούνται

από την Αστυνομία.

Πέτσας: Η κυβέρνηση δεν πτοείται από τέτοιες επιθέσεις

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι δεν πτοείται η κυβέρνηση από τέτοιες επιθέσεις.

Ο κ. Πέτσας σε δήλωσή του τόνισε συγκεκριμένα:

«Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες».

Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ: Απαράδεκτη και καταδικαστέα επίθεση

Με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του κ. Μηταράκη, την οποία χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη».

Ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του @nmitarakis. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας».

Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του @nmitarakis. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας.

— Tasos Gaitanis (@tasosgaitanis) September 23, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα