Κατά της μάσκας στις εκκλησίες ο ιεράς που… φίλησε το χέρι του ο Χαρδαλιάς (video)

Ο ιερέας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο με τον Νίκο Χαρδαλιά – πιάστηκε χωρίς μάσκα – στην Καρδίτσα μίλησε στο «Mega» για το τι συνέβη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και εμφανίστηκε αντίθετος με τη χρήση μάσκα στις εκκλησίες για τη μη εξάπλωσης του κορονοϊού. Παρότι, στα μέτρα αυτό επιβάλλεται πλέον…

Ο ιερέας συνεχάρη τον Νίκο Χαρδαλιά που… φίλησε το χέρι του. Λίγες ώρες μετά τον απεγκλωβισμό του στο Μουζάκι Καρδίτας, μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά τον ασπασμό του Υφυπουργού.

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε

το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε και συνέχισε: «Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δε θα το παραδεχόμουν. Εγώ είμαι κατά της μάσκας στις εκκλησίες. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, αλλά οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι ελάχιστες ημέρες μετά το «άδειασμα» στον Γιώργο Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε και τα «μαθήματα» ότι «όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», ο κ. Χαρδαλιάς σχολίασε το περιστατικό μέσω Facebook, λέγοντας δε φίλησε το χέρι του ιερέα και ότι είχε βγάλει τη μάσκα του για να… πιει νερό. Παίρνοντας θέση για το βίντεο που φαίνεται να σκύβει και να φιλάει το μανίκι του ράσου του ιερέα και να μη φοράει μάσκα

Χωρίς να «ακουστεί» κανένα στοιχείο αυτοκριτικής στην απάντησή του για το περιστατικό που προκάλεσε σάλο, αλλά και «αδειάσματα» από το κυβερνητικό στρατόπεδο. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος είπε ότι κοινώνησε τυχαία και πως τον παγίδεψαν.

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί, ότι τα πρώτα «αδειάσματα» προς το πρόσωπό του προήλθαν από το κυβερνητικό στρατόπεδο, με χαρακτηριστικότερο αυτό του Νίκου Παπαθανάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα