Για αστείες ανακοινώσεις της ΝΔ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ – «Το επικοινωνιακό αφήγημα του Μεσσία πνίγηκε στις λάσπες της Καρδίτσας»

«Το επικοινωνιακό αφήγημα του Μεσσία πνίγηκε στις λάσπες της Καρδίτσας. Όσο κι αν η ΝΔ προσπαθεί να στήσει ένα ψεύτικο σκηνικό, η πραγματικότητα τη ξεπερνάει», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ, που έλεγε ότι κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”, σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει πως «δεν είναι όμως θέμα σκηνοθέτη, το σενάριο είναι που φταίει και δεν πείθει».

«Οι

εκατοντάδες αυθόρμητοι πολίτες που αποδοκίμασαν σήμερα τον κ. Μητσοτάκη έξω από το Δημαρχείο, πιθανότατα στη πλειοψηφία τους να είχαν ψηφίσει ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές», τονίζει, προσθέτοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να είχε κάνει το πολύ απλό: την επόμενη ημέρα της ολοκληρωτικής καταστροφής να περπατούσε στην οδό Κουμουνδούρου της Καρδίτσας, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εχθές, δίνοντας λίγη συμπαράσταση στους απελπισμένους καταστηματάρχες».

«Αντί αυτού επί πέντε ημέρες δεν πέρασε κανείς. Και τα μέτρα αποκατάστασης που εξήγγειλε είναι τελικά το λάδι στη φωτιά, αφού δε φτάνουν ούτε για ζήτω…», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:

«Ας μην τα κάνουν χειρότερα λοιπόν οι επιτελείς του Μαξίμου βγάζοντας αστείες ανακοινώσεις. Ας το καταλάβουν πως η εικονική πραγματικότητα έχει όρια».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι περιορίστηκε σε μια κλειστή σύσκεψη στο δημαρχείο και απέφυγε να έρθει σε επαφή με τους πληγέντες για να αποφύγει τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός απέκλεισε την κάλυψη της επίσκεψής του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «δίνοντας μόνο στημένα πλάνα να τον αποθεώνουν κατά μόνας περικυκλωμένο από αστυνομικούς».

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε η ΝΔ στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών». 

Keywords
Τυχαία Θέματα