Και οι φίλαθλοι των Μπεσίκτας, Ραπίντ Βιέννης στο πλευρό της Ελλάδας (εικόνες)

Το κύμα αλληλεγγύης από συλλόγους και από φιλάθλους ομάδων εκτός των συνόρων μας συνεχίζεται προς την Ελλάδα, λόγω της τραγωδίας με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Στην Τουρκία οι οπαδοί της Μπεσίκτας δημιούργησαν ένα πανό γραμμένο στα ελληνικά που «γράφει»… «ο πόνος, δικός μας πόνος», μ’ ένα στεναχωρημένο πρόσωπο.

Είναι πιθανό να το δούμε αυτό το πανό στην έδρα των «αετών» την Πέμπτη (2/8), όταν η Μπεσίκτας θα αγωνιστεί για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Να θυμίσουμε ότι στην Τουρκία εκτός από τον απλό κόσμο

και οι σύλλογοι έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους προς τη χώρα μας.

Από την άλλη, στην Αυστρία ο κόσμος της Ραπίντ Βιέννης σήκωσε πλακάτ στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους κόντρα στην Αντμίρα, με τη φράση-στα ελληνικά-: «Κουράγιο και δύναμη σε όσους συνεχίζουν χωρίς τους δικούς τους ανθρώπους». Οι φίλαθλοι της Ραπίντ είναι αδελφοποιημένοι μ’ αυτούς τους Παναθηναϊκού.

Solidarity Message from CARSI, the ultras of BESIKTAS. Roughly translates as “Fire does not only burn the place it falls upon. We wish a fast recovery for the people of Greece. Your pain is our pain.” pic.twitter.com/ejOm5DxZyr

— Επώνυμος Βίκτορ Χάρα (@Duke_zappa) 26 Ιουλίου 2018

Teşekkür ederim @besiktas. #Turkey #Greece #Friendship pic.twitter.com/jUz2k9frVq

— Zourlander (@Zouridis) 29 Ιουλίου 2018

#Πυρκαγια Anche il Mondo del Futbol vicino alla popolazione della #Grecia !#Besiktas #Galatatasaray #FCKevitan alcuni esempi di vicinanza a questa gente.
@GalatasaraySK @Besiktas @kevitanfc #Greece #Greek #greecefire pic.twitter.com/8Wg2AzIpjO

Channel 24 ⚽ (@ch24news) 25 Ιουλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα