Και ο Μέσι υποκλίθηκε στον Τζινόμπιλι – Έμεναν… ταπί οπαδοί από την Αργεντινή για να δουν το ίνδαλμά τους (εικόνες – video)

Άλλος ένας σούπερ σταρ του αθλητισμού και ειδικά του ποδόσφαιρου υποκλίθηκε στον Μάνου Τζινόμπιλι. Συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά την απόσυρση του 41χρονου αργεντινού άσου του NBA, ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ένα μήνυμα για τον συμπατριώτη του στο Facebook.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι αποτελεί σύμβολο για τους συμπατριώτες του και αυτό φάνηκε

από το γεγονός πως συμπατριώτες τους έκαναν στο παρελθόν ταξίδι στις ΗΠΑ, ξοδεύοντας όλα τις οικονομίες τους για να τον δουν να παίζει με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο NBA.

«Ευχαριστώ που μας έκανες να απολαύσουμε τόσο πολύ το μπάσκετ Μάνου! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα στο γήπεδο. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή σου», έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Λιονέλ Μέσι, κάτι που είχε κάνει μία ημέρα νωρίτερα και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Messi thanks his brother from Argentina for a stellar career. Manu Ginobili will be missed. pic.twitter.com/SuwCrbBIdD

Spurs Nation (@SA_Spurs_Nation) 29 Αυγούστου 2018

Να θυμίσουμε ότι ο Μέσι είχε πει στον πρόλογο ενός βιβλίου που είχε γραφτεί πριν από πέντε χρόνια για τον Τζινόμπιλι: «Με κάνει πολύ υπερήφανο να ακούω κάποιον να λέει ότι ο Μάνου είναι ο Μέσι του μπάσκετ. Πραγματικά θα έπρεπε να πω ότι είμαι ο Μάνου του ποδοσφαίρου».

Δείτε τι έγραψε ο Μέσι, αλλά και βίντεο από το ταξίδι αργεντινών οπαδών στις ΗΠΑ, ώστε να δουν τον Μάνου Τζινόμπιλι αγωνιζόμενο:

Δείτε φάσεις με τον Τζινόμπιλι σε δράση

Η κίνηση που… χαρακτήριζε τον αργεντινό άσο, ακολουθείται πλέον από όλο το NBA

Δείτε εδώ και άλλα βίντεο με τον Μάνου Τζινόμπιλι να κάνει… παπάδες και με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, είχε «πληγώσει» και την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα