Δεμένα τα πλοία τη Δευτέρα και συνέχιση των κινητοποιήσεων αν δεν εξεταστούν τα αιτήματα της ΠΝΟ

Για συνέχιση των κινητοποιήσεων αν η κυβέρνηση και οι εφοπλιστές δεν εξετάσουν τα αιτήματά τους προειδοποίησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού.

«Τα πλοία θα μείνουν δεμένα τη Δευτέρα (3/9) στα λιμάνια αν η κυβέρνηση και οι εφοπλιστές δεν αλλάξουν στάση. Πιθανή είναι και η συνέχεια των κινητοποιήσεων» διεμήνυσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Νταλακογιώργος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

«Πρόθεσή μας είναι να γίνει η απεργία

τη Δευτέρα, όπως έχει προγραμματιστεί. Οι εφοπλιστές τα τελευταία χρόνια είναι συνεχώς σε κερδοφορία αλλά οι συμβάσεις μας είναι παγωμένες. Εάν η απεργία συνεχιστεί υπόλογοι θα είναι η κυβέρνηση και οι εφοπλιστές. Πρέπει να αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι χρειάζονται λύσεις. Ζητάμε αυξήσεις 5%, υπάρχουν και άλλα αιτήματα» είπε για να προσθέσει. «Μέχρι στιγμής είναι αδιάλλακτη η στάση των εφοπλιστών. Πρότειναν αύξηση 1%, το θεωρούμε κοροϊδία. Εμείς από σήμερα προχωράμε και στην τυπική οργάνωση της απεργίας μας που πιστεύουμε ότι θα έχει 100% συμμετοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα