Ήπιε καφέ με τον Φορτούνη ο Σπανούλης και δήλωσε έτοιμος για την ΤΣΣΚΑ…

Ο Βασίλης Σπανούλης ήπιε καφέ με τον Κώστα Φορτούνη, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και ο γκαρντ του Ολυμπιακού ανέβασε ακόμα περισσότερο «στροφές», καθώς την Τετάρτη (27/2) ακολούθησε το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί στην κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague

με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή (1/3, 21:30).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έβγαλε όλο το πρόγραμμα της ομάδας του χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, νιώθει καλά και αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες των Πειραιωτών απέναντι στην «αρκούδα».

Αντιθέτως εκτός είναι ο Γιάνις Στρέλνεικς, ο οποίος για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι στα… πιτς. Θυμίζουμε πως ο λετονός γκαρντ υπέστη θλάση β’ βαθμού οπίσθιου μηριαίου. Ο Ολυμπιακός τσέκαρε την αγορά και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε προσθήκη παίκτη.

Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Φορτούνης πέρασαν παρέα το πρωινό της Τετάρτης (27/2). Οι αρχηγοί του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ήπιαν καφέ. Το αποκάλυψε με post της Ολυμπίας Χοψονίδου, καθώς στην παρέα βρέθηκε και η γυναίκα του «Kill Bill». Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Φορτούνης τρέφει συμπάθεια στο μπάσκετ και πηγαίνει στο ΣΕΦ. Ο διεθνής άσος έχει βγάλει, άλλωστε, με τον Βασίλη Σπανούλη φωτογραφία και στα αποδυτήρια.

Πρόλαβε τη διορία η Χίμκι και ενισχύθηκε με τον Άντριου Χάρισον

Παίκτης της Χίμκι έως το τέλος της σεζόν έγινε ο Άντριου Χάρισον. Μιλάμε για έναν 22χρονος ύψους 1μ.98 αμερικανός γκαρντ που έπαιξε στους Μέμφις Γκρίζλις, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς αλλά εσχάτως ήταν free agent. Ο Χάρισον έγινε draft στο νούμερο 44 το 2015, αφού προηγουμένως αγωνίστηκε για δύο σεζόν στο Πανεπιστήμιο Κεντάκι με τους Καρλ-Άντονι Τάουνς, Γουίλι Κόλει-Στάιν, Ντέβιν Μπούκερ, Τρέι Λάιλς, Ντακάρι Τζόνσον.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις αποδέσμευσε τον Γκάρλον Γκριν πριν από μερικές μέρες και η ρωσική ομάδα πρόλαβε τη διορία (οι ομάδες της EuroLeague έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτη έως τις 19:00 της Τετάρτης 27/2) για να πάρει παίκτη, στην προσπάθειά της να μπει στην οκτάδα της κανονικής περιόδου της Euroleague.


Την ίδια ώρα, παρελθόν για τη Χίμκι αποτελεί από το απόγευμα της Τετάρτης (27/2) ο Ντι Μποστ. Ο αμερικανός γκαρντ είχε αποκτηθεί από τους Ρώσους το περσινό καλοκαίρι, αλλά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας τους. Η ρωσική ομάδα είχε ανακοινώσει ήδη τον αντικαταστάτη του. Σε 23 αγώνες στη φετινή διοργάνωση, ο Μποστ σκόραρε κατά μέσο όρο 7,9 πόντους, μοίραζε 3 ασίστ, ενώ μάζευε 2,3 ριμπάουντ, κάνοντας 1,3 λάθη.

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τρε Ντεμπς

Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον combo guard Τρε Ντεμπς. Ο Ντελάνο Τζερόμ «Τρε» Ντεμπς, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου του 1993 στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ. Έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».

Το 2016 αποφοίτησε από το κολέγιο «Northwestern» και την ίδια χρονιά έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αγωνιζόμενος στο Βέλγιο και την Belfius Mons-Hainaut, στην οποία έμεινε μέχρι το 2018. Τη φετινή σεζόν, ο Ντεμπς μετακόμισε στην Ιταλία και τη Βανόλι Κρεμόνα, με την οποία σε 17 ματς πρωταθλήματος, είχε μέσο όρο 10,5 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα