«Απατεώνας» και «ρατσιστής» ο Τράμπ λέει ο (πρώην) δικηγόρος του – Τι απαντά ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του πρώην δικηγόρου του Μάικλ Κόεν.

Ο τελευταίος εκτελούσε χρέη «fixer» του Τραμπ και αργότερα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου πρόκειται να καταθέσει ότι το πρώην αφεντικό του είναι «ρατσιστής» και «απατεώνας», ότι γνώριζε τις επαφές του συμβούλου του Ρότζερ Στόουν με την WikiLeaks κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 και την οργάνωση, με τη φροντίδα του

Τζούλιαν Ασάνζ, της μαζικής διαρροής των κλεμμένων email από την εθνική επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος που θα πλήξουν την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον.

Ο Μάικλ Κόεν θα καταθέσει επίσης ενώπιον Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι ο Τραμπ διηύθυνε τις διαπραγματεύσεις για ένα κατασκευαστικό πρόγραμμα στη Μόσχα και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, όταν ισχυριζόταν δημοσίως ότι δεν έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στη Ρωσία.

Από την άλλη ο Τραμπ με μήνυμα του στο twitter απαντά πως ο Kοέν ήταν ένας από τους πολλούς δικηγόρους του, που έχασε την ιδιότητα του δικηγόρου από του Ανώτατο Δικαστήριο και τώρα λέει ψέμματα για να μειώσει την ποινή του.

Michael Cohen was one of many lawyers who represented me (unfortunately). He had other clients also. He was just disbarred by the State Supreme Court for lying & fraud. He did bad things unrelated to Trump. He is lying in order to reduce his prison time. Using Crooked’s lawyer!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 27 Φεβρουαρίου 2019

«Ο αμερικανικός λαός μπορεί να κρίνει ο ίδιος την αξιοπιστία» αναφέρει ο Μάικλ Κοέν, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε φυλάκιση τριών ετών για φορολογική απάτη, ψευδορκία και παραβίαση του εκλογικού νόμου.

Ο Μάικλ Κοέν παρακολούθησε σιωπηλός την έναρξη της συνεδρίασης, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να καταθέσει μια εκρηκτική μαρτυρία.

«Βρίσκομαι εδώ για να πω στον αμερικανικό λαό αυτά που ξέρω για τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ο Κοέν. «Μετανιώνω για την ημέρα που είπα ναι στον κ. Τραμπ (…) Ντρέπομαι που συνεργάσθηκα μαζί του», πρόσθεσε ο πρώην δικηγόρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απατέωνας, Τράμπ, ΗΠΑ,apateonas, trab, ipa