Η Βαρβάρα Λάρμου αποκαλύπτει τι ρόλο θα παίξει στη σειρά «8 Λέξεις»

Η Βαρβάρα Λάρμου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της για τον ρόλο της στη νέα σειρά των Γεωργίου – Δημήτριου – Νικολάου «8 Λέξεις».

Μιλάτε για τις «8 Λέξεις». Μετά «Το τατουάζ» περιμένουμε μία ακόμη πιο δυνατή παραγωγή από το τρίδυμο της επιτυχίας Κούλλη Νικολάου, Βάνα Δημητρίου, Αντρέα Γεωργίου. Μας έχουν κακομάθει.

Θεωρώ ότι διαρκώς εξελίσσονται και η δουλειά που γίνεται είναι κινηματογραφικού επιπέδου. Τόσο σεναριακά όσο και σκηνοθετικά δίνουν τον καλύτερο εαυτό μας  και αυτό φαίνεται. Οι

νέοι χαρακτήρες που καλούμαστε να υποδυθούμε έχουν υπόσταση, υπόβαθρο, συνέπεια και η πλοκή είναι πραγματικό απρόβλεπτη. Είναι από τις πιο ωραίες σειρές.

Ποιος είναι ο δικός σας ρόλος;

Θα παίξω τη Σμαράγδα, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει ατελιέ. Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί τα σενάρια τώρα γράφονται. Έχει σχέση με ένα από τα πρόσωπα της ιστορίας και διαπλέκεται και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες.

Είναι θετική ηρωίδα;

Πιστεύω ότι είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει τις σκοτεινές του πλευρές. Συστηθήκατε στο ελληνικό κοινό μέσα από το Μπρούσκο ως Αναστασία. Μια ήπιων τόνων γυναίκα που διεκδικούσε τον έρωτα. Στο Τατουάζ σας είδαμε στον ρόλο της Κασσάνδρας, μιας ψυχρής μπιζνεσγούμαν, και τώρα στην Οργή , τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, υποδύεστε τη Ρωξάνη, που έχει ένα άλλο πρόσωπο. Η συγκεκριμένη γυναίκα κινείται σε οριακά σημεία. Έπρεπε να υποδυθώ έναν χαρακτήρα με στοιχεία ψυχοπαθολογίας και δεν ήθελα να μπω σε υποκριτικά κλισέ. Ήταν μια πρόκληση για μένα να τα αναδείξω χωρίς να πέσω σε στερεότυπα συμπεριφοράς .

Πηγή:tv24

Keywords
Τυχαία Θέματα