Ρ. Σβίγκου: Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό που εγγυάται την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών (Video)

«Το μοναδικό σχέδιο που εγγυάται πραγματικά την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών είναι αυτό του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών Ράνια Σβίγκου και κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν ποια είναι τα δύο προγράμματα και ποιες οι δύο πολιτικές δυνάμεις που έρχονται να διεκδικήσουν τη ψήφο.

«Είναι πολύ καθαρά τα διλήμματα για την επόμενη μέρα. Από τη μία πλευρά είναι ένα σχέδιο

που εγγυάται μία ασφαλή πορεία της χώρας μετά την έξοδο από τα μνημόνια, με κοινωνική δικαιοσύνη, ανάκτηση των θέσεων εργασίας που χάθηκαν τα χρόνια του μνημονίου, περισσότερο και καλύτερο κοινωνικό κράτος, περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Από την άλλη έχουμε αυτό που προσπαθεί να κρύψει ο Κ. Μητσοτάκης που έχει να κάνει με τη διάλυση και την ισοπέδωση του δημόσιου συστήματος υγείας και της δημόσιας υγείας, με την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος που θα σημαίνει νέες περικοπές στις συντάξεις, ένα συνολικά ανατριχιαστικό σχέδιο για όλο τον κόσμο της μισθωτής εργασίας» επισήμανε η Ρ. Σβίγκου μιλώντας στην τηλεόραση του Κόντρα.

Παράλληλα, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Μπ. Παπαδημητρίου, έκανε λόγο για ένα θέατρο του παραλόγου εκ μέρους της ΝΔ και σημείωσε ότι ο υποψήφιος βουλευτής  της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι ένας τυχαίος πολιτευτής, αντιθέτως είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τι λέει και πότε επιλέγει να το πει. «Αυτό μας είχε δείξει και στη δημοσιογραφική του καριέρα. Δεν είναι ο μόνος που έχει μιλήσει για προληπτική πιστοληπτική γραμμή που σύμφωνα με το καταστατικό του ESM σημαίνει νέα μνημόνιο, νέα προαπαιτούμενα και νέα μέτρα» τόνισε η Ρ. Σβίγκου.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπενθύμισε ότι ανάλογες δηλώσεις είχαν κάνει οι Κ. Κουκοδήμος, Κ. Μάρκου και Χ. Θεοχάρης. «Βλέπουμε λοιπόν ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο αυτό που αποκαλύπτεται είναι ένα κρυφό σχέδιο που θέλουν να μας οδηγήσουν σε ένα μνημόνιο που θα ήθελαν να λειτουργήσει ως άλλοθι για πολιτικές που δε θα μπορούσαν να επιβάλλουν με άλλο τρόπο. Για τις πολιτικές που θέλουν να επιβάλλουν στα εργασιακά, στο ασφαλιστικό, στη δημόσια υγεία» τόνισε η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

(Από avgi.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα