Η τηλεόραση που μας αξίζει!

Γράφει η Βάσω Λιόκαυτου

Η μυθοπλασία επέστρεψε δυναμικά αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση με σειρές που σέβονται τον τηλεθεατή.

Οι «Άγριες Μέλισσες» και «Το κόκκινο ποτάμι», δύο υπερπαραγωγές με κορυφαίους ηθοποιούς, με σπουδαίες ερμηνείες, με σενάριο και σκηνοθεσία που θα ζήλευαν ακόμα και στο Χόλυγουντ έκαναν τους τηλεθεατές να επιστρέψουν στην τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος είχε γυρίσει την πλάτη στη μικρή οθόνη, καθώς αυτή είχε κατακλειστεί από κάθε λογής σόου και ριάλιτι, με τη μυθοπλασία ν’ απουσιάζει εμφατικά.

Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως ήρθε

με τις φετινές σειρές ν’ αναπληρώνουν το κενό που υπήρξε τα τελευταία χρόνια και να ανταμείβουν τους τηλεθεατές.

Πέρα από τις δύο υπεπαραγωγές δημιουργήθηκαν πολλές ακόμα σειρές που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του των τηλεθεατών, όπως το «Έρωτας μετά» και τα «Αστέρια στην άμμο» που έχουν αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό.

Από το τηλεοπτικό τοπίο δεν λείπουν και φέτος τα talent shows και τα ριάλιτι με τη διαφορά όμως ό,τι οι τηλεθεατές δείχνουν λιγότερο ενδιαφέρον πλέον γι’αυτά.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «GNTM 2» επιστράτευσαν μέχρι και φίδια για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αλλά δεν τα κατάφεραν αφού «Οι άγριες μέλισσες» κέρδισαν τη μάχη της τηλεθέασης.

Ο κόσμος έδειξε με τα σχόλιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πόσο ανάγκη είχε να δει ωραίες σειρές που δεν υποτιμούν τη νοημοσύνη του.

Φέτος έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει!!

Keywords
Τυχαία Θέματα