Και ουφ και πουφ και ρουφ

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «έδωσε» διαδηλωτή που συμμετείχε στα επεισόδια μπροστά το άγαλμα του Τρούμαν. Κρίμα πάντως που γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Πριν από 80 χρόνια θα μπορούσε να κάνει λαμπρή καριέρα.

*** Ο Μπογδάνος με ανάρτησή του στο twitter συνέκρινε τον εαυτό του με τον αγωνιστή της Αριστεράς, Νίκο Πλουμπίδη, με το επιχείρημα ότι «τον είχαν πει κι αυτόν χαφιέ». Υπάρχει πάντως

μια σημαντική διαφορά. Ο Πλουμπίδης δεν ήταν.

*** Μεγάλη ανακούφιση στους μισθωτούς και συνταξιούχους σε όλη τη χώρα, που ξαναβγαίνουμε στις αγορές με δεκαετίες ομόλογο. Είναι απολύτως φυσικό, αφού κάθε φορά που βγαίνουμε στις αγορές το εισόδημα τους είναι ακριβώς το ίδιο με του προηγούμενου μήνα.

*** Προκαταρκτική εξέταση για τις «καταγγελίες» του Μπάμπη Παπαδημητρίου περί χρήσης φούντας στο Μέγαρο Μαξίμου από τους προηγούμενους ενοίκους. Πληρώνεις δικαστές και βουλευτές και σου βγαίνουν κειμενογράφοι του Σεφερλή.

*** Οι εξελίξεις αναμένονται ακόμα σοβαρότερες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο έδρανο του πρωθυπουργού εντοπίστηκαν ίχνη πιτυρίδας του Αλέξη Τσίπρα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης την υπόθεση δεν αποκλείεται να αναλάβει εφέτης- ανακριτής.

*** Ξεχάστε τα παφ- πουφ σε εσωτερικούς χώρους. Ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί σύντομα πολύ αυστηρά. Φήμες μάλιστα λένε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να καεί σε κάθε κεντρική πλατεία ένα ομοίωμα του Παύλου Πολάκη, έτσι για το καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα