Η προανακριτική για τη Novartis καλεί τον Παππά – Απορρίπτει την πρόταση για Σαμαρά και Παπασταύρου

Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής αποφάσισαν να καλέσουν στην προανακριτική για τη Novartis, τον Νίκο Παππά, στον απόηχο των ισχυρισμών Μιωνή για την υπόθεση. Ωστόσο, απέρριψαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να κληθούν και άλλοι μάρτυρες, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο στενός του συνεργάτης Σταύρος Παπασταύρου.

«Αν εκτιμάτε ότι πρέπει να έρθει

ο Παππάς τότε θα πρέπει επίσης να έρθουν οι κύριοι Σαμαράς, Παπασταύρου, Φιλιππάκης και η κυρία Παπαδάκου», φέρεται να αντέτεινε ο Γιάννης Ραγκούσης στην πρόταση ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι και ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης σε ανακοίνωσή του, δήλωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς τον πίεζε και για να μην δημοσιεύει τίποτα για τον επιχειρηματία, Σάμπυ Μιωνή και για να έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί του.

Η πλειοψηφία όμως απέρριψε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αλλάζει η σειρά με την οποία καλούνται να καταθέσουν οι μάρτυρες. Κατόπιν αυτού την Τρίτη θα καταθέσει ο Νίκος Παππάς, την Τετάρτη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και την Πέμπτη η Ελένη Τουλουπάκη.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς είχε κληθεί να καταθέσει σήμερα, Τετάρτη αλλά διαβίβασε επιστολή μέσω της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε πως δεν θα προσέλθει καθώς δεν ενημερώθηκε με τον νόμιμο τρόπο αλλά της έγινε απλώς ένα τηλεφώνημα και μάλιστα χθες.

Πηγή: Η προανακριτική για τη Novartis καλεί τον Παππά – Απορρίπτει την πρόταση για Σαμαρά και Παπασταύρου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα