Η γαλλίδα όμηρος του 34χρονου στη Λαμία ξεσπά – «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» (video)

Συγκλονίζουν τα λεγόμενα της 40χρονης Γαλλίδας που περιγράφει με λεπτομέρειες πώς έζησε τρεις ημέρες στα χέρια του 34χρονου εθνοφύλακαΌπως αναφέρει, γνωρίστηκαν μέσω των Social Media και στην αρχή ήταν «όλα καλά»Πώς κατάφερε να σωθεί

Λίγες ώρες πριν απολογηθεί στον ανακριτή ο εθνοφύλακας από τη Λαμία που κατηγορείται για την αρπαγή μίας 40χρονης Γαλλίδας αλλά και την κακοποίηση δύο ακόμα γυναικών, με υπερασπιστική γραμμή πως όλα συνέβησαν με

τη συναίνεσή τους, η Γαλλίδα μιλά στον Alpha και καταγγέλλει πώς ο 34χρονος την έδεσε, τη φίμωσε και την κράτησε φυλακισμένη.

«Μου είπε να τηλεφωνήσω στην κόρη μου και να της πω ότι έφτασα στη Λαμία και ότι όλα είναι εντάξει. Όταν τελείωσα το τηλεφώνημα ήρθε πίσω από την πλάτη μου και έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με το άλλο του χέρι πήρε τον έλεγχο και έφερε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη και έτσι βρέθηκα υπό τον έλεγχό του. Με κάθισε σε μία καρέκλα. Αφού με έδεσε στην καρέκλα, μετά με έβαλε στο κρεβάτι του και με έδεσε εκεί, μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα.

Ήμουν φυλακισμένη. Μου είπε ότι ήθελε να είμαι μόνο δική του σκλάβα. Εγώ δεν ήθελα, του είπα “όχι” και μου απάντησε ότι αυτό θα είμαι, δεν είχα άλλη επιλογή και ότι κανείς δε θα έρθει να με αναζητήσει και ότι δε θα με βοηθήσει κανείς και ότι θα μείνω έτσι και ότι ο χώρος που βρίσκομαι είναι η φυλακή μου», είπε στον Alpha η 40χρονη.

Σε ομηρία για τρεις ημέρες

«Τρεις ημέρες έμεινα φυλακισμένη. Κάποια μέρα μου είπε ότι ήθελε να πάω στον γιατρό και να του ζητήσω να μου δώσει χλωροφόρμιο. Τον ρώτησα γιατί ήθελα να πάρω χλωροφόρμιο και μου απάντησε ¨”δεν είναι δική σου δουλειά”. Πιστεύω ότι σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το χλωροφόρμιο σε εμένα και να μεταφέρει όπου θέλει ώστε να μη με βρει κανείς. Δεν ξέρω… Το μόνο που σκεφτόμουν από την αρχή, ήταν ότι θα πεθάνω», ανέφερε στον Alpha.

Πώς σώθηκε

«Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν», πρόσθεσε.

Πώς γνωρίστηκαν

«Τον γνώρισα μέσω κοινωνικής δικτύωσης το 2014 και τελικά το 2016 συναντηθήκαμε και ήρθα στη Λαμία και όλα ήταν καλά», είπε.

Τι τιμωρία θέλει

«Η τιμωρία που θέλω γι’αυτόν είναι η φυλακή ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός», κατέληξε.



Πηγή: Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα