Προβληματισμός στη ΝΔ για το μέλλον της Μαρίας Σπυράκη

Γράφει ο Σαλονικιός

Η ξαφνική άνοδος της Μαρίας Σπυράκη στην κομματική ιεραρχία της Νέας Δημοκρατίας για πολλούς ήταν ανεξήγητη. Οι παραπολιτικές ειδήσεις την ήθελαν αρχικά υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία υποψήφια βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Η κυρία Σπυράκη μετρήθηκε πολλάκις για τις συγκεκριμένες

θέσεις και απογοήτευσε. Όσες έρευνες κι αν έγιναν η πρώην δημοσιογράφος δεν κατάφερε να αποκτήσει δυναμική. Φαίνεται πως ο Θεσσαλονικιός δεν είναι μαθημένος να ψηφίζει πρόσωπα που του επιβάλλονται.

Ίσως φταίει και το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν την Μαρία Σπυράκη ξένο σώμα στη Νέα Δημοκρατία. «Δείτε που καταντήσαμε. Η Μαρία η πασοκάρα κάνει κουμάντο στο κόμμα. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Καραμανλή» αναφωνούσε έξω από το Βελλίδειο, την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη, γνωστό στέλεχος του κόμματος με πλούσια δράση στα κομματικά πράγματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το ερώτημα πλέον είναι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να «κάψει» μία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας για την Σπυράκη ή αν θα της ζητήσει να αποδείξει τι αξίζει, θέτοντάς την στην κρίση του εκλογικού σώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα