Η Χάιντι Κλουμ δίχασε τα social media – Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις (video)

Το σούπερ μόντελ, στυλίστρια και παρουσιάστρια, Χάιντι Κλουμ, κατάφερε να… διχάσει τα social media, ποστάροντας ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές της συντροφιά με τον αρραβωνιαστικό της και κιθαρίστα των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ.

Συγκεκριμένα, η Κλουμ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο κολυμπά μαζί με τον σύντροφό της στη Grotta Azzurra (Γαλάζιο Σπήλαιο) του Κάπρι, στην

Ιταλία. Είναι μία θαλάσσια σπηλιά στις βόρειες ακτές του νησιού, που ξεχωρίζει για το χρώμα της, τη γαλάζια απόχρωση, στην οποία οφείλει και το όνομα της.

Ωστόσο, το ρομαντικό βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις, αφού το κολύμπι απαγορεύεται στη σπηλιά.

Η επίσκεψη στο εσωτερικό της Grotta Azzura μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μικρή βάρκα με κουπιά και μάλιστα αποκλειστικά τις ημέρες που η παλίρροια είναι χαμηλή και η θάλασσα ήρεμη. Από την ξηρά η πρόσβαση είναι δυνατή από την περιοχή Ανακάπρι.

Η κολύμβηση στο σπήλαιο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, αναφέρουν δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων. Στην πραγματικότητα, λόγω των κυμάτων το κεφάλι των λουόμενου μπορεί να χτυπήσει στα βράχια.

Το βίντεο έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια, επειδή η Χάιντι Κλουμ και ο αρραβωνιαστικός της προβάλλουν στα social media την παράβαση του νόμου, που απαγορεύει το κολύμπι στη σπηλιά.

Υπάρχουν βέβαια και θετικά σχόλια, όπως «Πολύ ρομαντικό», «Τόσο όμορφη αγάπη», «Είστε τόσο χαριτωμένοι».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα