Η Αργεντινή φιλοξενεί το πρώτο Κόπα Αμέρικα νάνων – Στο χώρο του αθλητισμού δεν χωρούν διακρίσεις (εικόνες – video)

Στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου δεν χωρούν διακρίσεις και αυτό αποδεικνύει το γεγονός πως διοργανώνεται, πλέον, και Κόπα Αμέρικα νάνων. Φιλοξενείται από την Αργεντινή και η αρχική ιδέα έγινε πραγματικότητα από τους ανθρώπους της CONMEBOL.

Το Κόπα Αμέρικα με εθνικές ομάδες που αποτελούνται αποκλειστικά από άτομα που πάσχουν από νανισμό γίνεται σε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί ο κοινωνικός ρατσισμός, αλλά και να διασκεδάσουν οι αθλητές το παιχνίδι σε μια επίσημη διοργάνωση.

Το ενδιαφέρον που έδειξαν διεθνείς Ομοσπονδίες

ήταν μεγάλο κι έτσι στη χώρα του τάγκο βρίσκονται ομάδες από τις ΗΠΑ και τη διοργανώτρια, μέχρι τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Βολιβία και το Μαρόκο.

VIDEO: Argentina hosts the first Dwarf Copa America with teams ranging from the United States to Bolivia and Morocco, in hopes of promoting integration and highlighting the discrimination faced by this community pic.twitter.com/hwABYE31iu

AFP news agency (@AFP) 26 Οκτωβρίου 2018

Teams from Argentina and Brazil line up to play in the inaugural Dwarf Copa America in Buenos Aireshttps://t.co/8OtbmpQdiZ pic.twitter.com/Wgu4wwAALe

AFP Sport (@AFP_Sport) 26 Οκτωβρίου 2018

The

Keywords
Τυχαία Θέματα