Η απάντηση Σαββίδη σε Μαρινάκη: Σταματήστε να κλαίτε και επενδύστε

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παραβρέθηκε και στη συνάντηση των μεγαλομετόχων των μεγάλων ελληνικών ομάδων υπό την σκέπη της UEFA και της FIFA στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», παραθέτοντας τις θέσεις του, οι οποίες σε γενικές γραμμές είναι γνωστές από προηγούμενες τοποθετήσεις του, αναφέροντας ουσιαστικά στους… αντιπάλους του: «Σταματήστε να κλαίτε και επενδύστε».

Ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε την επίθεση του Βαγγέλη

Μαρινάκη, ο οποίος διάβασε ένα μακροσκελές κείμενο, κάνοντας αναφορά και στην υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Αντιπρότεινε να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και έχουν δανεικούς από την ομάδα του Πειραιά ή προχωράνε σε υπέρογκες αγοραπωλησίες παικτών.

Σε κάποια φάση ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είπε πως: «Τόσα χρόνια ακούγαμε τον Μαρινάκη και τον Σάββα να μας λένε να μην κλαίμε και να επενδύσουμε, τώρα τους ακούμε να κλαίνε κάθε μέρα. Τους συμβουλεύουμε λοιπόν να επενδύσουν».

Σε ερώτηση που τέθηκε στον Ιβάν Σαββίδη ως προς το γιατί βρίσκεται εκεί – με βάση τα όσα ακούστηκαν στην ΕΕΑ στην εκδίκαση της υπόθεσης με την Ξάνθη για πιθανότητα πολυιδιοκτησίας – εκείνος απάντησε πως είναι ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει ικανοποίηση από την στάση των άλλων δύο μεγαλομετόχων, οι οποίοι σε καμία των περιπτώσεων δεν συμμερίστηκαν τις κραυγές Μαρινάκη, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ισχυρίζεται, μάλιστα, πως «παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η κατάσταση είναι βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν».

Αυτό που εκτιμούν τα στελέχη του ΠΑΟΚ είναι πως στη συνάντηση αυτή φάνηκε ξεκάθαρα ποιος είναι το πρόβλημα, ποιος δεν θέλει τη λύση και ποιος έχει μάθει να μη σέβεται τους κανόνες.

(πληροφορίες από sdna.gr)

Πηγή: Η απάντηση Σαββίδη σε Μαρινάκη: Σταματήστε να κλαίτε και επενδύστε - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα