Συνέχεια στο θρίλερ εξαφάνισης του Νικόλα Θεοδωρίδη – Χάθηκε και δεύτερος νεαρός

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως, όσον αφορά στην εξαφάνιση του νεαρού Νικόλα Θεοδωρίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 26 Νοεμβρίου 2019, στη Δανία, όπου και έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos.gr, από την ίδια πόλη εξαφανίστηκε και ένας 25χρονος Λιθουανός, μόνιμος κάτοικος Δανίας. Οι διωκτικές Αρχές της Δανίας εξετάζουν, μεταξύ άλλων, σύνδεση των δύο εξαφανίσεων. Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για εξαφανίσεις νεαρών, με κοινό σημείο αναφοράς το Άαλμποργκ. Μάλιστα, οι εξαφανίσεις έγιναν

με ενάμιση μήνα διαφορά, καθώς ο Λιθουανός εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο και ο Νικόλας τέλη Νοεμβρίου.

Οι Αρχές φαίνεται να εξετάζουν τυχόν σύνδεση των δύο εξαφανίσεων, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ακόμα στοιχεία που να κατατείνουν σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ερευνά την υπόθεση με πρωτοβουλία της οικογένειας Θεοδωρίδη θα ταξιδέψει την ερχόμενη Παρασκευή στη Δανία. Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι του, σε μία προσπάθεια να βρεθεί ο Νικόλας Θεοδωρίδης. Οι Αρχές της Δανίας ψάχνουν, μεταξύ άλλων, το κατά πόσο μπορεί κάποια οργάνωση να «προσέλκυσε» νεαρούς με δόλιο τρόπο και με εγκληματικό σκοπό.

(πληροφορίες από ethnos.gr)

Πηγή: Συνέχεια στο θρίλερ εξαφάνισης του Νικόλα Θεοδωρίδη – Χάθηκε και δεύτερος νεαρός - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα