Η ανάρτηση Μπακογιάννη για τη «Στοά Εμπόρων» στο Instagram και το σχόλιο Ηλιόπουλου

Μπορεί στην κεντρική πολιτική σκηνή οι τόνοι να βρίσκονται στα ύψη, ωστόσο, στα αυτοδιοικητικά δρώμενα η εικόνα διαφέρει κατά πολύ. Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται από σημερινές αναρτήσεις του Κώστα Μπακογιάννη και του Νάσου Ηλιόπουλου αναφορικά με τη «Στοά Εμπόρων» στο κέντρο της Αθήνας.

«Κάθε στοά της Αθήνας, ένα διαφορετικό κομμάτι ιστορίας. Ένα κομμάτι του πολιτισμού της», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης στη λεζάντα φωτογραφίας

που ανάρτησε στο Instagram από την εν λόγω στοά.

Λίγο αργότερα, σχολίασε την ανάρτηση ο κ. Ηλιόπουλος, ευχαριστώντας τον κ. Μπακογιάννη, καθώς, όπως σημείωσε, η Στοά Εμπόρων «αποτελεί μια εκ των εμβληματικών παρεμβάσεων του Υπ. Εργασίας στο ιστορικό κέντρο».

«Εκτιμώ που αναγνωρίζεις την σημασία του προγράμματος του Υπουργείου για την αξιοποίηση κτιρίων του στο κέντρο της πόλης», συμπλήρωσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων.

Αναλυτικά η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

«Κώστα Μπακογιάννη ισχύει, είναι ένα πολύ όμορφο σημείο της Αθήνας. Να σε ενημερώσω πως η «ΣΤΟΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» αποτελεί μια εκ των εμβληματικών παρεμβάσεων του Υπ. Εργασίας στο ιστορικό κέντρο για τις οποίες είμαστε περήφανοι. Εκτιμώ που αναγνωρίζεις την σημασία του προγράμματος του Υπουργείου για την αξιοποίηση κτιρίων του στο κέντρο της πόλης».

Keywords
Τυχαία Θέματα