Open Ρώμης: Στα ημιτελικά ο Στέφανος – Αποσύρθηκε ο Φέντερερ λόγω τραυματισμού

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί τελικά στα ημιτελικά του σπουδαίου Open (Masters 1000) της Ρώμης, καθώς ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρησή του με τον έλληνα τενίστα, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 37χρονος Ελβετός, νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δεξί πόδι και έκρινε πως δεν θα έπρεπε να το επιβαρύνει, καθώς ακολουθεί και το Roland Garros

στο Παρίσι, που είναι τουρνουά Grand Slam. Το ίδιο έπραξε και η Ναόμι Οσάκα στις γυναίκες.

Ο 20χρονος έλληνας άσος προκρίνεται χωρίς αγώνα στη ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ, νο 2 στον κόσμο, και του συμπατριώτη του Φερνάντο Βερντάσκο, νο 38.

Roger Federer se retira del Masters de Roma por lesión en su pierna derecha pic.twitter.com/YoWzxjgOcG

— Rodrigo Arellano V. (@RodrigoQta) 17 Μαΐου 2019

«Είμαι πολύ απογοητευμένος»

Ο Ρότζερ Φέντερερ με γραπτή δήλωσή του εξήγησε τον λόγο που απέσυρε τη συμμετοχή του από τα προημιτελικά της Ρώμης και τόνισε πως είναι πολύ απογοητευμένος.

Ο ελβετός τενίστας έγραψε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ σήμερα», ανέφερε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων. «Δεν είμαι στο 100% από άποψη φυσικής κατάστασης και αφού συμβουλεύτηκα την ομάδα μου, αποφασίστηκε να μην παίξω. Η Ρώμη ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις και ελπίζω να είμαι ξανά εδώ του χρόνου».

Luego de su momento de locura en #Roma, Nick Kyrgios fue sancionado por la ATP: deberá pagar 20.000 euros de multa por conducta antideportiva y perderá los 45 puntos y 33.635 euros conseguidos en el torneo. Pero… ¿debería ser suspendido? Esto dijo Federer.

Keywords
Τυχαία Θέματα