Η ανάλυση της χειραψίας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι χειραψίες που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ομιλία του στη ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου. Όπως φαίνεται και τα στιγμιότυπα της ΕΡΤ, η χειραψία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν στα όρια του τυπικού. Ο μεν Μειμαράκης φάνηκε να παρακολουθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ώρα που μιλούσε, σαν να έβλεπε έναν αποτυχημένο καραγκιόζη

στα παιδικά του χρόνια. Ο δε Σαμαράς ήταν σαν ν’ αρχίζει να καταλαβαίνει ότι Μητσοτάκη έριξε και από Μητσοτάκη θα το βρει. Έχει αρχίσει να στρίβει η διάθεσή του.

Στη συνέχεια, αφού χαιρέτησε δις τον Κώστα Καραμανλή, προφανώς από τις ενοχές που είχε μετά την εντολή που έδωσε στα «Νέα» να τον περάσει ο Παπαχρήστος γενιές δεκατέσσερις φιλήθηκε και με την Ντόρα, αλλά το βλέμμα της έσταζε «φαρμάκι». Η Ντόρα αμέσως μετά το ψεύτικο φιλί κοίταγε έξαλλη τον μικρό αδερφό της, τον αλαζόνα, με το σηκωμένο πηγούνι.

Έπιασε και το μαγουλάκι του Άδωνη, αποδεικνύοντας την αδυναμία του και την ακροδεξιά του τάση.

Συμπέρασμα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας επηρμένος, αδαής, αλαζών, ακροδεξιός που με τις επιλογές του έθεσε εαυτόν απέναντι στα δημοκρατικά στελέχη του κόμματός του. Δεν είναι τίποτα άλλο από ένας κακομαθημένος που έχει στα πόδια του εφημερίδες, εφοπλιστές και γενικότερα όλο το κεφάλαιο και που νομίζει ότι θα γίνει πρωθυπουργός.

Δεν την ξέρει την Ελλάδα, ούτε τους Έλληνες ο κακομαθημένος πρίγκιψ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα