Σκόραρε, έχασε απίστευτη ευκαιρία και αποθεώθηκε ο Μήτρογλου (video)

Ο Κώστας Μήτρογλου «βρήκε δίχτυα» για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, διαμορφώνοντας στο 83ο λεπτό το τελικό 4-0, στον θρίαμβο της Μαρσέιγ επί της Γκινγκάμπ για το σαμπιονά. Ο έλληνας επιθετικός δείχνει «αναγεννημένος», καθώς απελευθερωμένος, πλέον, από τραυματισμούς, δείχνει τις δυνατότητες και αρχίζει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε η διοίκηση για να τον πάρει στην Μασσαλία. Να αναφέρουμε ότι ο διεθνής στράικερ στο ίδιο παιχνίδι έχασε και απίστευτη ευκαιρία, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι από κοντινή απόσταση.

Ο «Μητρογκόλ» δικαίωσε, μάλιστα,

με τον τρόπο του, τους γάλλους φιλάθλους, καθώς σε σχετική δημοσκόπηση του «France Football» την περασμένη Παρασκευή, το 70% των ερωτηθέντων, απάντησε ότι ο έλληνας διεθνής επιθετικός, θα συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που εξελίσσεται στον ηγέτη της άμυνας στην Άρσεναλ, βοηθώντας ουσιαστικά τους «κανονιέρηδες» να φύγουν με νίκη 2-1 από την έδρα της Νιουκάστλ το Σάββατο.

Δείτε σε βίντεο το απίστευτο γκολ που έχασε ο Κώστας Μήτρογλου:

Kostas Mitroglou…

Keywords
Τυχαία Θέματα