Η Hyundai χορηγός και της Ρόμα – Η Serie A κάνει… ντεμπούτο σε κινηματογράφους και θέατρα

Συνεχίζει τις συμφωνίες της με ομάδες η Hyundai. Η Ρόμα θα κατεβαίνει, λοιπόν, στο γήπεδο τη νέα περίοδο με μια φανέλα στην οποία θα υπάρχουν τα ονόματα δύο χορηγών. Εκτός από αυτόν που θα εμφανιστεί στο μπροστινό μέρος, δηλαδή η Qatar Airways, στο πίσω μέρος θα αναγράφεται (αλλά μόνο στους εθνικούς αγώνες μέχρι το 2021) και το λογότυπο της Hyundai

Motors.

Η νέα πολυετής εταιρική σχέση με την εταιρεία της Νότιας Κορέας, που ανακοινώθηκε από τους «τζαλορόσι» μέσω δελτίου Τύπου, θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου περίπου 8,5 εκατομμύρια ευρώ.
Η μάρκα Hyundai θα είναι επίσης ορατή, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της Ρόμα υπό τη μορφή διαφημιστικής προβολής πέριξ του αγωνιστικού χώρου, στο αθλητικό κέντρο και μέσω παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα και τα ψηφιακά μέσα της ομάδας.

****
Η Hyundai θα είναι, ακόμα, χορηγός της Λυών, της Τσέλσι και της Ατλέτικο Μαδρίτης (ανακοινώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα η συμφωνία), ενώ είχε συνεργασία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πλέον, ως παγκόσμιος συνεργάτης αυτοκινήτου, το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας και της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2021.

Με τη χορηγική αυτή συνεργασία, η παρουσία της Hyundai δεν θα είναι μόνο ορατή στη φανέλα της ομάδας, αλλά και μέσω ενός στόλου αυτοκινήτων Hyundai που παρέχεται στον σύλλογο, και μέσω άλλων τρόπων επικοινωνίας… Το λαοφιλέστερο άθλημα του κόσμου, αναμφίβολα αποτελεί μέσο προβολής και η Hyundai το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

****
Η Serie A θα κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους και τα θέατρα, μετά την αποδοχή σχετικής προσφοράς από την ιταλική Lega. Βλέπετε, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μετά και τις τελευταίες μεταγραφές και ειδικά του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.
Όπως αναφέρει το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ansa», θα υπάρχει ένα πακέτο δικαιωμάτων αγώνων που θα επιτρέπει την απευθείας μετάδοσή τους, σε κινηματογράφους και θέατρα, σε αίθουσες 80 χιλιόμετρα μακριά από τα γήπεδα που γίνεται το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα