«Γαλάζιες» αντιδράσεις για τη συνάντηση Άδωνη – Ροντούλη

Αντιδράσεις από αρκετά στελέχη της ΝΔ που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα προκάλεσε το πρόσφατο γεύμα στον Τύρναβο, που παράθεσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

Τα στελέχη που αντέδρασαν, εξέλαβαν τη συμμετοχή του Άδωνη Γεωργιάδη

στην εκδήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δράση Πολιτών» στον δήμο Τυρνάβου, ως «κλείσιμο ματιού» στον Αστέριο Ροντούλη σχετικά με τα αυτοδιοικητικά του βήματα.

Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση αναγκάστηκε να εκδώσει η κομματική οργάνωση της ΝΔ στη Λάρισα, ΝΟΔΕ Λάρισας, η οποία κρατώντας σαφείς αποστάσεις, προσπάθησε αφενός να εκτονωθεί η κατάσταση κι αφετέρου να σταλεί εμμέσως πλην σαφώς ένα μήνυμα προς τον Άδωνη Γεωργιάδη, παραπέμποντάς τον μάλιστα στο… καταστατικό της ΝΔ.

Πάντως, τοπικά sites που κάλυψαν την εκδήλωση Ροντούλη, αναφέρουν πως κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Γεωργιάδης, μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λάρισας:

«Το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, επισκέφθηκε τον Τύρναβο, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο και καλωσορίσαμε στο Νομό μας, αν και όπως δήλωσε και ο ίδιος, η επίσκεψή του στο Νομό μας ήταν ιδιωτική.

Ο κ.Γεωργιάδης, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και σε τραπέζι που παρέθεσε ο πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ και ενδιαφερόμενος εκ νέου για τα Αυτοδιοικητικά σύμφωνα με δηλώσεις του στον τοπικό τύπο, κ. Ροντούλης.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Ν.Δ., σεβόμενη το θεσμικό της ρόλο, θέλει να ξεκαθαρίσει με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ότι η παρουσία του κ.Γεωργιάδη στον Τύρναβο και η επίσκεψη στον κ. Ροντούλη, ουδόλως αποτελεί έστω και ψήγμα οιασδήποτε στήριξης της Ν.Δ. προς το πρόσωπο του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Δράση Πολιτών΄΄ στον Δήμο Τυρνάβου και ήταν απόλυτα ιδιωτική.

Η ενδεχόμενη στήριξη της Ν.Δ. σε πρόσωπα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, θα γίνει βάση των προβλεπομένων στο Καταστατικό του Κόμματος μας, με κριτήρια αξιολόγησης, σε χρόνο και τρόπο που θα ορίσει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αυτά εφαρμόζονται από το Γραμματέα της Π.Ε. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Αναστάσιο Γαϊτάνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα