Γ. Σπαν: Kαλύτερος φίλος με τους έλληνες κομμουνιστές ο Σούλτς παρά με τους Γερμανούς

Ο ηγέτης των γερμανών σοσιαλδημοκρατών (SPD) Μάρτιν Σουλτς δεν θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης της Άγκελα Μέρκελ, επειδή η προτεραιότητά του είναι οι ανάγκες των ελλήνων κομμουνιστών αντί αυτές των γερμανών φορολογούμενων, δήλωσε σήμερα στο CNBC ο γερμανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γενς Σπαν.

«Ο Σούλτς είναι μέρος της πολιτικής ελίτ στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο όμως επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως κάποιον που έρχεται απ’έξω και μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται να λειτουργεί, όμως εμείς φυσικά πρέπει να τον εμποδίσουμε και να τον ρωτήσουμε για τις θέσεις του στο παρελθόν», πρόσθεσε ο Σπαν στο αμερικανικό δίκτυο.

«Υπήρξε ανέκαθεν καλύτερος φίλος με τους κομμουνιστές της Αθήνας σε σχέση με τους γερμανούς φορολογούμενους και αυτό για παράδειγμα, είναι ένα θέμα που πρόκειται να εγείρουμε».

Οι αντιπρόσωποι του SPD στήριξαν επισήμως τον Σουλτς την περασμένη Κυριακή, κατά 100%, και είναι επισήμως ο νέος ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών.

Τα ποσοστά του Σούλς στις δημοσκοπήσεις έχουν εκτοξευθεί τους τελευταίους μήνες και ο κεντροαριστερός υποψήφιος είναι το φαβορί για την Καγκελαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα