Φρίκη στην Κύπρο: 81χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη επί πέντε χρόνια

Ένοχος σε δεκαέξι κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση παιδιού, κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο ένας 81χρονος, ο οποίος για πέντε χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ένα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της reporter.com.cy, το κορίτσι και η μητέρα του διέμεναν στην οικία που βρισκόταν στην αυλή μπροστά από αυτήν του κατηγορούμενου. Η μητέρα της ανήλικης εργαζόταν ως καθαρίστρια, έναντι του μηνιαίου ενοικίου, ενώ φρόντιζε και τη σύζυγο του κατηγορούμενου η οποία έπασχε από καρκίνο.

Από τις αρχές του 2013, όταν είχε απελαθεί ο πατέρα της ανήλικης, ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το 5χρονο κορίτσι μέχρι την ηλικία των 10 ετών.

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα της ανήλικης πληροφορήθηκε από την ίδια την κόρη της για τις αποτρόπαιες πράξεις του 81χρονου, η ίδια επανειλημμένα ανέφερε, τόσο στον κατηγορούμενο όσο και στην σύζυγο του, να σταματήσει, καθοδηγώντας παράλληλα την πεντάχρονη να μην αναφέρει οτιδήποτε γιατί θα εκδιώκονταν από την οικία που διέμεναν. 

Η υπόθεση έγινε γνωστή, μετά τις αποκαλύψεις του κοριτσιού σε φίλη της, η οποία μίλησε σε λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, ενώ ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σημειώνεται πως μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε παιδική στέγη, μέχρι η μητέρα της βρει άλλη κατοικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα