Φοβάται για τη ζωή της οικογένειά της η Βικτώρια Καρύδα – Σχεδιάζει να εγκατασταθεί στην Αυστραλία

Τη στιγμή που οι ελληνικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τον επαγγελματία εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του επιχειρηματία.

Ο Στέλιος Μακρής, ο πατέρας του, μίλησε στην αυστραλιανή εφημερίδα Daily Telegraph Αυστραλίας, λίγες ώρες μετά την ταφή του 46χρονου γιου του στο Σίδνεϊ.

«Είδα και τα δύο μου παιδιά να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου», ήταν η συγκλονιστική του δήλωση.

«Ξέρεις

τι είναι να πρέπει να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχασα δύο παιδιά τώρα. Τα είδα και τα δύο να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου», συμπλήρωσε.

Στο πλευρό της χήρας του, Βικτώριας Καρύδα στάθηκε στην τελετή και στην επιμνημόσυνη δέηση στον ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Σίδνεϊ ο έφηβος γιος του Γιάννη Μακρή από τον πρώτο του γάμο.

Μάλιστα, το παιδί ήταν μεταξύ εκείνων που μετέφεραν στους ώμους τους το φέρετρο του 46χρονου.

Στην Αυστραλία δεν ταξίδευσαν τα δύο μικρότερα παιδιά του Μακρή, τα οποία είχε αποκτήσει από το γάμο του με το μοντέλο, την Βικτώρια Καρύδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail που επικαλείται μαρτυρίες φίλων του Μακρή από την Αυστραλία η χήρα του 46χρονου δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά φέρεται να σκοπεύει να εγκατασταθεί με τα παιδιά της στο σπίτι των πεθερικών της, σε προάστια του Σίδνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα