Φουριόζοι για κούπες με την ΑΕΚ οι Σακχόφ και Ραντόνια (video)

Η ΑΕΚ, πριν από τη νίκη στο Αγρίνιο με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ανακοίνωσε την απόκτηση των Εβγέν Σάκχοφ και Βένταντ Ραντόνια και οι δυο παίκτες παρουσιάζονται… φουριόζοι για τίτλους με την Ένωση. «Να κατακτήσω τίτλους με τη νέα μου ομάδα. Μου έλειψε η Ελλάδα», είπε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ.

«Περήφανος που υπέγραψα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας», έγραψε ο νεαρός βόσνιος δεξιός μπακ – χαφ.

Ο Εβγέν Σάκχοφ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης στο «AEK TV», τόνισε, λοιπόν, ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχω μόνο θετικά συναισθήματα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και το γνωρίζω, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Έχω παίξει στην Ελλάδα τρία χρόνια και ξέρω πώς είναι τα πράγματα εδώ, πώς είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μπορώ να πω ότι μου είχε λείψει το συναίσθημα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα, να έχω μια νέα πρόκληση για τον εαυτό μου.

Πιστεύω ότι αυτό το κλαμπ και η ομάδα έχουν μεγάλες δυνατότητες, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να βελτιωθούμε και το πιο σημαντικό, φυσικά, καθώς η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό κλαμπ, είναι να πετύχουμε αυτό που όλοι, οπαδοί και κλαμπ θέλουν, να κατακτήσουμε τίτλους. Οπότε το πιο σημαντικό είναι να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε το καλύτερο.

Πιστεύω ότι στους οπαδούς μας λείπει το ποδόσφαιρο. Τους εύχομαι να επιστρέψουν σύντομα και να είναι μαζί με την ομάδα συνέχεια, όπως έκαναν όλα τα χρόνια και από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Σακχόφ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το Σάββατο (19/09) και επίσημα τη μεταγραφή του ουκρανού παίκτη, αφού ο 30χρονος μέσος πέρασε τα ιατρικά, με τις μετρήσεις του να είναι εντυπωσιακές.

Welcome Yevgen Shakhov! #aekfc #summertransfer #aekfcseason2020_21 #Shakhov_28

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 19. September 2020

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ένωσης για τον Εβγέν Σάκχοφ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ουκρανού μέσου Γεβχέν Σάκχοφ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας μας για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Γεβχέν Σάκχοφ γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1990 στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Vidradnyi Kyiv, ακολούθησε η Zmina-Obolon Kyiv και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντνίπρο, με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δύο χρόνια αργότερα.

Στην Ντνίπρο αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2016, με μια παρένθεση δανεισμού στην Άρσεναλ Κιέβου (17 συμμετοχές, ένα γκολ) και πραγματοποίησε συνολικά 127 εμφανίσεις, σκοράροντας 17 φορές και έχοντας 13 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2016 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Την επόμενη τριετία είχε με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης 117 συμμετοχές, 21 γκολ και 7 ασίστ, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Λέτσε. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ και είχε 3 ασίστ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες της Ουκρανίας και από το 2016 είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών.

Γεβχέν, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα…».

Στιγμές από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γεβχέν Σάκχοφ#aekfc #summertransfer #aekfcseason2020_21 #aekfamily #Shakhov_28

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 19. September 2020

Παίκτης της ΑΕΚ ο Γεβχέν Σάκχοφ! Kαλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Yevgen Shakhov, AEK FC new player!…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 19. September 2020

«Περήφανος που υπέγραψα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας»

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2025 θα είναι πλέον ο Βένταντ Ραντόνια. Ο νεαρός βόσνιος δεξιός αμυντικός (παίζει και χαφ) ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ένωση την Παρασκευή (18/09).

Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του, ο ίδιος πραγματοποίησε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: «Πολύ χαρούμενος και περήφανος που υπέγραψα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Very happy and proud to sign for the biggest club in Greece @aekfc_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vedad Radonja (@vedad_radonja) στις 18 Σεπ, 2020 στις 10:43 πμ PDT

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Ραντόνια

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Παρασκευής (18/09) την απόκτηση του βόσνιου δεξιού μπακ – χαφ Βένταντ Ραντόνια, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και πήρε την φανέλα με τον αριθμό «37».

Welcome Vedad Radonja! #aekfc #summertransfer #aekfamly #Radonja_37 #aekfcseason2020_21 pic.twitter.com/ZWNYCwOUmW

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) September 18, 2020

Περισσότερα στοιχεία για τον παίκτη έδωσε η ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βένταντ Ραντόνια. Ο νεαρός διεθνής άσος από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Βένταντ Ραντόνια γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2001 στο Σεράγεβο και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Η ποδοσφαιρική του καριέρα άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Ζελιέζνιτσαρ.

Σε ηλικία 12 ετών μετακόμισε στην Κροατία για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε στην ομάδα U17, ενώ σε ηλικία 17 ετών προβιβάστηκε στην ομάδα U19.

Επίσης υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U17, U18 και U19 της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, με τις οποίες έχει πραγματοποιήσει συνολικά 20 εμφανίσεις.

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο παίκτης τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και δίνει προοπτική στους νεαρούς παίκτες.

Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στην οικογένειά μου και τους φίλους μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο κλαμπ και ελπίζω να κατακτήσω μαζί του πολλούς τίτλους».

Βένταντ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!.

Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις με τη φανέλα της όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα».

Παίκτης της ΑΕΚ ο Βένταντ Ραντόνια!
Kαλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Vedad Radonja, AEK FC new player
Vedad, welcome to our club! All the best! #aekfc #summertransfers #aekfamily #Radonja_37 #aekfcseason2020_21 pic.twitter.com/Xygaf3sORW

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) September 18, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα