Άρης: Έβγαλε αντίδραση στον Βόλο – 2 στα 2 για τους Θεσσαλονικείς

Οι Κίτρινοι, παρά τα προβλήματα και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης άλλαξε προπονητή μεσοβδόμαδα καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ πλήρωσε το μάρμαρο για τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα στο Europa League. Αυτό όμως δεν πτόησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πανηγύρισε τη δεύτερη

συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βόλου. Οι Κίτρινοι επικράτησαν 1-0 χάρη στο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 16′ (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μπαριέντος) και βρίσκονται, μολονότι είναι νωρίς, στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ο Βόλος που άρχισε τη σεζόν ιδανικά με νίκη επί του Ατρομήτου στην πρεμιέρα, δεν μπόρεσε ούτε να διπλασιάσει τις νίκες του αλλά ούτε και να παραμείνει δίχως ήττα καθώς το γκολ που πέτυχε στο 89′ ο Τέκιο ακυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR διότι στη σέντρα που προηγήθηκε η μπάλα είχε περάσει εκτός γραμμής. Στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού βρέθηκε ο Αποστόλης Μάντζιος, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Βόλος (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79’ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85’ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας.

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87’ Μπαγκαλιάνης), Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (64’ Μάνος), Γκάμα (87’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76’ Ματίγια), Λόπεζ (63’ Μαντσίνι).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Έβγαλε, Βόλο – 2, Θεσσαλονικείς,aris, evgale, volo – 2, thessalonikeis