Εξοργιστικός Μάικλ Τζάκσον: Τον ρωτούσαν για παιδεραστία και χασκογελούσε και χασμουριόταν

Ένα τρομερά εξοργιστικό βίντεο από την ανάκριση του 37χρονου τότε τραγουδιστή, Μάικλ Τζάκσον σχετικά με κατηγορίες σε βάρος του για ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, έρχεται στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο το οποίο γυρίστηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons της Νέας Υόρκης την 1η Μαρτίου 1996, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα νευρικός και αμήχανος, χασκογελώντας, χαχανίζοντας και απαγγέλοντας εδάφια από τη Βίβλο.

Το βίντεο αποκτά ξεχωριστή σημασία μετά την προβολή στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» με δύο πρώην «θύματά» του, όπως καταγγέλλουν, τους πρώην εργαζόμενους στη Neverland, Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ να υποστηρίζουν ότι τους βίαζε στο ράντσο του στην Καλιφόρνια.

Οι πρώην υπάλληλοι του Μάικλ Τζάκσον ισχυρίζονταν ότι ο «βασιλιάς της ποπ» τους απέλυσε επειδή τον είχαν δει να φέρεται ανάρμοστα στα παιδιά που κατά καιρούς φιλοξενούσε στην πολυτελέστατη έπαυλή του. Στο βίντεο λοιπόν οι δικηγόροι των πέντε απολυμένων υπαλλήλων θέτουν αρκετές ερωτήσεις στον ποπ σταρ σχετικά με τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αντίδραση όμως είναι σχεδόν τρομακτική, καθώς ο Τζάκσον μπροστά στις τόσο σοβαρές κατηγορίες χασμουριέται, γελάει χωρίς λόγο, ενώ σε κάποιο σημείο συγκρίνει τον εαυτό του με τον Ιησού «που αγαπούσε τα παιδιά και κήρυττε στους πιστούς να είναι αθώοι σαν αυτά» και ξεσπά σε παραλήρημα σχετικά με προσπάθειες σπίλωσης της δημόσιας εικόνας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα