Έρχεται ο Χιμένεθ, συμφώνησε για 1,5 χρόνο με την ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει στην ΑΕΚ. Το όνομά του έπαιζε ψηλά μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και τελικά ο ισπανός τεχνικός, ύστερα από περίπου οχτώ μήνες ετοιμάζεται για την τρίτη θητεία του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία για 1,5 χρόνο κι ο πρώην τεχνικός της Λας Πάλμας περιμένει το τελικό «ok» από τον ατζέντη του για το αν θα ταξιδέψει την Τρίτη (5/2), ώστε το βράδυ να βρίσκεται στην Αθήνα

για να επικυρωθεί το deal. Εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο στο τιμόνι της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Πέμπτη (7/2).

Εν τω μεταξύ, η Ένωση πήρε θέση για δημοσιεύματα που έθεταν θέμα αποχώρησης του Νίκου Λυμπερόπουλου πήραν από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τα διέψευσαν.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως μετά τον Μαρίνο Ουζουνίδη υπάρχει θέμα αποχώρησης και του Νίκου Λυμπερόπουλου. Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έλεγαν: «Δεν γίνεται να ασχολούμαστε με ανοησίες. Το τι ρόλο παίζει το συγκεκριμένο Μέσο το γνωρίζουν και οι πέτρες».

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Δημάτος (υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ) αποχαιρέτησε μ’ ένα ξεχωριστό μήνυμα τον Μαρίνο Ουζουνίδη:

Keywords
Τυχαία Θέματα