Έτοιμη η εθνική για νίκη στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου – Ρεκόρ σε εν ενεργεία παίκτες από το ΝΒΑ με ηγέτη τον Γιάννη (video)

Η εθνική ανδρών ρίχνεται την Κυριακή (01/09, 15:00) απέναντι στο Μαυροβούνιο (6ος όμιλος) στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και μετά την προπόνηση του Σαββάτου (31/8), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο αρχηγός Γιάννης Μπουρούσης μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας πως οι διεθνείς μας είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν με το δεξί την διοργάνωση.

«Έχουμε τον MVP του ΝΒΑ

και πολλούς άλλους», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Το Παγκόσμιο ξεκίνησε το Σάββατο, και στα περισσότερα ματς τα φαβορί νίκησαν. Στη διοργάνωση σημειώθηκε, μάλιστα, ρεκόρ συμμετοχής σε εν ενεργεία παίκτες από το ΝΒΑ με ηγέτη τον Γιάννη.

«Έχουμε τον MVP του ΝΒΑ και πολλούς άλλους καλούς παίκτες», δήλωσε ο Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε: «Η ομάδα είναι όμως, αυτή που προχωρά, όχι ένας παίκτης μόνος του». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε πως η εθνική θα δείξει διαφορετικά πράγματα στο παρκέ απ΄ ό,τι είδαν οι Έλληνες φίλαθλοι στα τρία παιχνίδια της στο Τουρνουά «Ακρόπολις». «Λόγω της απουσίας του Σλούκα δεν βάλαμε κάποιες ειδικές καταστάσεις ακόμη. Το ευχάριστο είναι πως είναι καλά, όχι στο 100% ακόμη, αλλά θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί» σχολίασε σχετικά με την κατάσταση του διεθνή γκαρντ που ήδη από την Παρασκευή (30/8) προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι στη δωδεκάδα κόντρα στο Μαυροβούνιο».

Όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ομάδας στην Κίνα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο @Bourou30 #HellasGotGame #HellasBasketball #FIBAWC

Keywords
Τυχαία Θέματα