Σκοτώθηκε σε τροχαίο 31χρονος στην Κάρπαθο – Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Κρήτη (video)

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31.08) στην Κάρπαθο. Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες σημειώθηκε και στην Κρήτη.

Στην Κάρπαθο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, νεκρός είναι ένας 31χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής και σοβαρά τραυματίας ένας 44χρονος συμπατριώτης του. Πιο συγκεκριμένα, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά ένα τέταρτο πριν από τις πέντε τα ξημερώματα, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής

οδού Πηγάδια – Απέρι.

Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 31χρονος Αλβανός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του αυτοκινήτου και σοβαρά ο 44χρονος επίσης Αλβανός, συνεπιβάτης του οχήματος. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο για την μεταφορά των τραυματιών. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου.

#Απεγκλωβίστηκε και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, συνεπεία τροχαίου, στην περιοχή Άφωτη Καρπάθου. Επιχείρησαν 3 #πυροσβέστες με 1 όχημα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 31 Αυγούστου 2019

Από θαύμα σώθηκαν οι επιβαίνοντες τριών αυτοκινήτων, που ενεπλάκησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (31/08), σε σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης, αφού η σύγκρουση θα μπορούσε για κάποιους, να αποβεί μοιραία. Από την σύγκρουση, δύο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το «cretapost.gr». ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κινούνταν με κατεύθυνση προς τις Μοίρες επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με τα δύο κορίτσια της.

Κατά την προσπέραση, ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα στο προπορευόμενο ΙΧ και κατόπιν να εκτραπεί και να πέσει πάνω σε φορτηγό που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, και αφού κατέγραψε μια τρελή πορεία, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε χωράφι έξω από τον δρόμο. Αποτέλεσμα της διπλής σύγκρουσης ήταν o οδηγός να τραυματιστεί στα πόδια, τον θώρακα και το πρόσωπο ο συνοδηγός του φορτηγού, ο οποίος μάλιστα εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του οχήματος. Άμεσα στο σημείο πήγαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Με τη χρήση διασωστικής σειράς #απεγκλωβίστηκε τραυματίας ημεδαπός από όχημα, συνεπεία τροχαίου, στα Καπαριανά, του δήμου Φαιστού Κρήτης. Στο συμβάν επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 31 Αυγούστου 2019

Πηγές: rodiaki.gr, cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα