Έσκασε στα γέλια και τρόλαρε ιταλό ρεπόρτερ ο Τζόκοβιτς – Θυμηθείτε πότε μίλησε ελληνικά ο σέρβος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε και στη Μελβούρνη, μετά τον θρίαμβό του στο Australian Open, που είναι ένας μεγάλος αθλητής με χιούμορ. Μετά την κατάκτηση του τουρνουά στον μεγάλο τελικό με τον Ράφαελ Ναδάλ, ο σέρβος θριαμβευτής έκανε χαβαλέ στην συνέντευξη Τύπου. Θυμηθείτε πότε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε ελληνικά…

Στη Μελβούρνη, ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του τένις παγκοσμίως είναι ο Ομπάλντο Σκανιαγκάτα, ο οποίος πριν κάνει την ερώτηση, άρχισε να απαριθμεί τα κατορθώματα του Τζόκοβιτς.

Με

τη χαρακτηριστική ιταλική προφορά ο ιταλός δημοσιογράφος είπε στον σέρβο αστέρα ότι έχει πλέον επτά κατακτήσεις του Australian Open και 15 Grand Slam με τον Τζόκοβιτς να τον διακόπτει. Το έκανε με το ίδιο… ιταλικό στιλ, λέγοντας: «Όχι κι άσχημα». Ο σέρβος άσος «έσκασε» στα γέλια, ενώ το ίδιο έγινε σε όλη την αίθουσα να γελάσει.

Δείτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να πέφτει πάνω στο τραπέζι της συνέντευξης Τύπου από τα γέλια:

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε ελληνικά και το έκανε, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα στον αποχαιρετιστήριο αγώνα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ. Σχετικό βίντεο ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Δείτε τον σέρβο αστέρα να λέει: «Τι κάνεις; Γεια σου φίλε, ευχαριστώ, παρακαλώ και… see you next time».

Keywords
Τυχαία Θέματα