Στα «κάγκελα» Μητσοτάκης – Μπακογιάννη για τη μεταγωγή Κουφοντίνα

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και από την Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα μέσω του λογαριασμού του στο twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το

πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ.Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;».

Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.Κ. @atsipras ,την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 3 Αυγούστου 2018

Εξίσου σκληρή ήταν και η αντίδραση της κ. Μπακογιάννη, η οποία με τη σειρά ανέφερε στο twitter:

«Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα».

Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) 3 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα