Επίθεση με βιτριόλι: Νέοι διάλογοι και σημειώσεις της 35χρονης – «Διάγραψέ τον και θα τον φτιάξω» (video)

Νέες αποκαλύψεις που αφορούν τους διαλόγους ανάμεσα στην 35χρονη και την Ιωάννα, αλλά και σημειώματα της φερόμενης ως δράστιδος στην επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα ήρθαν στη δημοσιότητα.

«Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ», είχε πει η 35χρονη στο θύμα για τον 40χρονο άνδρα. «Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως… Εάν φύγει αυτή η λευκή μαγεία όλα θα πάνε καλά», φέρεται να είχε γράψει σε σημειώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι επισκέπτονταν χαρτορίχτρες και καφετζούδες…

Οι διάλογοι των τριών εμπλεκομένων προσώπων «λένε» πολλά, είχαν γίνει γνωστά στοιχεία και την Τετάρτη (17/06)… Υπενθυμίζεται ότι οι δυο γυναίκες κατάγονται από κοντινά χωριά (Λουτρό, Σταθά) στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι είχαν και συνομιλία στο Messenger για τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται στο παρελθόν να είχε πάει στη συγκεκριμένη περιοχή. «Η 35χρονη έστελνε ευχές στην Ιωάννα μέχρι και λίγο πριν από την επίθεση», αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία του ρεπορτάζ…

Σημειώστε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη πριν από περίπου δυο χρόνια είχε πάρει τον 40χρονο μαζί της σε κοινωνική εκδήλωση (γάμος) στον τόπο καταγωγής της και εκεί αυτός είχε την πρώτη γνωριμία και με την 34χρονη Ιωάννα. Αργότερα ήρθε και το πρώτο αίτημα φιλίας στο Facebook. Στη συνέχεια, μετά τη συνομιλία του «ξεκαθαρίσματος», η 34χρονη διέγραψε τον 40χρονο από φίλο της, ο οποίος μετά από μήνες έστειλε ξανά αίτημα, που έγινε δεκτό με… καθυστέρηση από την 34χρονη και ενώ οι δυο γυναίκες μιλούσαν.

Την ίδια ώρα η Ιωάννα συνεχίζει τον «Γολγοθά» της. Θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία, επιτυχημένο ήταν το 5ο…

Οι νέοι διάλογοι των δυο γυναικών

Νέοι διάλογοι και νέα πειστήρια δείχνουν πως η Ιωάννα έδειχνε διατεθειμένη να κάνει… ό, τι της ζητείτο για να είναι ήρεμη η 35χρονη σε σχέση με τον 40χρονο, όπως είχε φανεί και από συγκεκριμένο διάλογο. «Baby χιλιόχρονη, υγεία εύχομαι» έλεγε στο θύμα η κατηγορούμενη λίγο πριν την επίθεση με το βιτριόλι… Η γυναίκα που κατηγορείται πως έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, μιλούσε διαδικτυακά αρκετά συχνά μαζί της, καθώς ήθελε να ελέγχει την κατάσταση. Υπήρχε λόγος που είχε, μάλιστα, και δυο προφίλ στο Facebook.

«Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»

Η Ιωάννα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 35χρονη όταν την ευχαριστούσε για την κατανόηση σε μηνύματα στο messenger, λίγους μήνες μετά θα την παρακολουθούσε.

Η 35χρονη ζητούσε από την συντοπίτισσά της ως χάρη να διαγράψει από το Facebook τον 40χρονο και λίγους μήνες μετά φέρεται να οργανώνει την επίθεση με το βιτριόλι. Η Ιωάννα έδειχνε διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά στο μυαλό της 35χρονης η κατάσταση έδειχνε, ωστόσο, μη αναστρέψιμη. Ειδικά, όταν έγινε αποδεκτό το 2ο αίτημα, άσχετα εάν ο 40χρονος και η 34χρονη δεν είχαν βρεθεί.

Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος πριν από την επίθεση με το βιτριόλι

Κατηγορούμενη: Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ.

Ιωάννα: Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω.

Κατηγορούμενη: Συγγνώμη αν σε έφερε σε δύσκολη θέση.

Ιωάννα: Δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω «οκ» τότε.

Κατηγορούμενη: Εγώ στο λέω ρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις.

Ιωάννα: Οκ, τον διαγράφω no worries.

Κατηγορούμενη: Δε θέλω να με παρεξηγήσεις ρε αγάπη.

Ιωάννα: Όχι σου λέω καμία παρεξήγηση.

Κατηγορούμενη: Σ’ ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σου κορίτσι μου.

Την παρακολουθούσε με τρία GPS πριν από την επίθεση – Συνέχιζε να της μιλάει

Όπως έγινε γνωστό, επτά μήνες μετά, η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα, βάζοντας, μάλιστα, συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της…

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε στο συγκεκριμένο κομμάτι και κάποια βοήθεια. Είναι πιθανό να τη βοήθησε κάποιος που να μην είχε ιδέα τι σχεδίαζε η 35χρονη… Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν τελείωνε η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της. Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας.

Ενδεικτικός ο νέος διάλογος

Κατηγορούμενη: Baby χιλιόχρονη, υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι.

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ.

Κατηγορούμενη: Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;

Ιωάννα: Ναι βρε σίγουρα, γιατί ρωτάς; Πώς τα πάτε οι δυο σας;

Κατηγορούμενη: Έλα αγάπη είχα δουλειά τώρα το είδα. Όχι ρε συ, έτσι από απλή περιέργεια σε ρώτησα, όλα καλά.

Επίσης, συνεχίζεται η έρευνα στα δυο κινητά (ήδη έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία) της 35χρονης και τον φορητό της υπολογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη, ανά τακτά χρονικά διαστήματα «καθάριζε» το Inbox, αλλά και τα sms σε υπολογιστή και κινητό, άγνωστο γιατί.

Σοκαρισμένος ο 40χρονος – Απειλεί με μηνύσεις

Εν τω μεταξύ ο άνδρας που φέρεται να έγινε «μήλον της έριδος» εν αγνοία του, δηλώνει σοκαρισμένος με τα όσα έγιναν στην υπόθεση με το βιτριόλι. Απειλεί με μηνύσεις όλους όσοι ανάρτησαν τα στοιχεία του, ενώ στην κατάθεσή του έχει πει πως η Ιωάννα του έλεγε στις συνομιλίες τους ότι «κάποια ανησυχεί για σένα», αλλά δεν πήγαινε καν το μυαλό του στην 35χρονη. Ο ίδιος είχε πει, άλλωστε, ότι με τη φερόμενη ως δράστιδα είχε ελεύθερη σχέση. «Θα βγουν και άλλα στοιχεία που θα εξηγούν την ενέργεια. Θα αποδειχθεί ότι ο εντολέας μου δεν είναι το τρίτο πρόσωπο», είπε άλλωστε, ο δικηγόρος του 40χρονου.

Νέες χειρόγραφες σημειώσεις σοκ της 35χρονης

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «ΕΡΤ», η 35χρονη κρατούσε κι άλλες χειρόγραφες σημειώσεις. Σημειώσεις από τις οποίες προκύπτει ότι επισκέπτονταν χαρτορίχτρες και καφετζούδες…

Η γυναίκα φέρεται μεταξύ άλλων να έχει γράψει ότι «αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Σε άλλο σημείωμα γράφει: «Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει»…

«Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια, για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας», λέει σε άλλο σημείο δείχνοντας πως είχε εμμονή με την – όποια – σχέση της με τον 40χρονο άνδρα…

«Ψάχνεται» να δουλέψει στις φυλακές για να μειώσει την ποινή

Η 35χρονη έχει προφυλακιστεί και σύμφωνα, με όσα αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης (18/06) η τηλεοπτική εκπομπή «Live News» στο «Mega», προσπαθεί ήδη… για το πώς μπορεί να μειώσει την ποινή της.

Πώς θα συμβεί αυτό; Με… εργασία. Οι κρατούμενες μπορούν αν το επιθυμούν να εργαστούν στις φυλακές, είτε στο κυλικείο, είτε σε άλλα πόστα, ώστε να μειώσουν την χρονική διάρκεια της ποινής τους.

Η φερόμενη ως δράστις, σύμφωνα με την διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, ζήτησε να μάθει τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για τις κρατούμενες που εργάζονται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αίτησή της αφορά στο καφενείο ή την βιβλιοθήκη και θα εξεταστεί από το αρμόδιο συμβούλιο, το οποίο και θα πάρει την απόφαση.

Κελί με… δικό του μπάνιο

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην ίδια εκπομπή, ο θάλαμος στον οποίο κρατείται είναι πιο ευρύχωρος από τα στενά κελιά των φυλακών. Διαθέτει δικό του μπάνιο με τουαλέτα και η 35χρονη βρίσκεται μόνη. Όχι για λόγους ασφαλείας όπως μας διευκρινίζει η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών, αλλά επειδή αυτό επιτάσσουν τα νέα μέτρα ασφάλειας για τον κορονοϊό.

Το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες, ακολουθήθηκε πιστά και στην περίπτωση της 35χρονης, που μεταξύ άλλων ζήτησε να ενημερωθεί για τις μέρες και ώρες των επισκεπτηρίων. Μεταξύ των πρώτων ερωτήσεων που έκανε η 35χρονη, ήταν αν μπορεί να κάνει αγορές από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο των φυλακών.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη, που προφυλακίστηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ζήτησε να προαυλίζεται μόνη της.

Θα κάνει συνολικά 30 χειρουργεία

Την ίδια ώρα, σε ακόμη ένα χειρουργείο υποβλήθηκε την Πέμπτη (18/06), η άτυχη Ιωάννα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο, μαθαίνοντας και τις αποκαλύψεις.

Το χειρουργείο της κράτησε δύο ώρες στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, εστίασε σε πρόσωπο και βλέφαρα. Ήταν το τέταρτο χειρουργείο για το κορίτσι. «Το χειρουργείο πήγε καλά. Η Ιωάννα ξύπνησε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Έχουμε όμως και άλλα χειρουργεία μπροστά μας» είπε η κ. Καλοφώνου η οποία προσπαθεί να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να αποκατασταθούν οι ζημιές από την επίθεση με το βιτριόλι…

Η Ιωάννα έχει μπροστά της πάνω από 20 χειρουργεία μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Η μητέρα της από την πρώτη στιγμή είναι κοντά της. Οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι το κορίτσι της έχει μπροστά της έναν μαραθώνιο χειρουργείων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας από τους δικηγόρους της Ιωάννας

Την Τετάρτη (16/06) οι δικηγόροι της Ιωάννας δήλωσαν παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό που είχε ενοχλήσει την Ιωάννα είναι η στάση της κατηγορούμενης, καθώς προτίμησε τη σιωπή…

«Θα ανέμενε κάποιος μια ειλικρινή μετάνοια, να πάει και να πει ναι το έκανα για τους συγκεκριμένους λόγους ή να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Δε νομίζω ότι τιμά την κατηγορουμένη η στάση της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής, ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας.

Από την πλευρά του, ο άλλος δικηγόρος της 34χρονης, κ. Απόστολος Λύτρας πρόσθεσε ότι «πολύ σύντομα μπορεί να ξαναχτύπαγε η συγκεκριμένη κοπέλα μια άλλη κοπέλα, πάλι για την οποία θα πίστευε ότι κινδυνεύει».

Πηγές: Star, Alpha, ΕΡΤ, Mega

Keywords
video, ευχαριστώ πολύ, messenger, facebook, νέα, συγκεκριμένο, baby, gps, ρωτήσω, inbox, sms, σοκ, ΕΡΤ, φλιτζάνι, live, news, mega, star, alpha, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, www.facebook.com, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, ξανα, ρωτα την, αιτηση, αυτοκινητο, γυναικα, δουλεια, εργασια, ευχες, θεμα, κινητα, μητερα, νεα μετρα, τα νεα, τυχη, υγεια, ωρα, alpha, gps, star, αγαπη, αγνοια, αμφιβολιες, απλα, βοηθεια, βρισκεται, γινει, γιατροι, γνωριμια, δωσει, εγινε, ευτυχια, ειπε, υπαρχει, εκκλησια, εμμονη, ενεργεια, επτα, ερευνα, ευχαριστώ πολύ, ιδεα, ιδια, ειδοποιηση, υποθεση, ιωαννα, καφενειο, κινητο, λευκη, λυτρας, μαγεια, μηνυματα, μηνες, μπανιο, μαρια, μυαλο, πεμπτη, πηγαινε, ρωτήσω, ρωτα, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, συντομα, σοκ, τρια, φυσικα, φλιτζάνι, φορα, χρονικα, ωρες, αγνωστο, αγορες, baby, ευχες για τα γενεθλια, φυλακες, inbox, κομματι, κοπελα, messenger, μπροστα, νοσοκομειο, πληροφοριες, sms, θελω να
Τυχαία Θέματα