Επιστολή Ολυμπιακού στη FIBA – Με Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός, εκτός ο Λοτζέσκι

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον γενικό γραμματέα της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή ενημερώνοντάς τον για τα «όσα παράδοξα και τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Την ίοδια ώρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έχουμε επιστροφή στην ελληνική λίστα για τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό

του Κυπέλλου κόντρα στους «ερυθρόλευκους» πήρε την θέση του Ματ Λοτζέσκι (τραυματίας).

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε, μάλιστα, τον γενικό γραμματέα της FIBA να δει μαζί με τους συνεργάτες του τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA κ. Ανδρέα Ζαγκλή και τον ενημέρωσε για τα όσα παράδοξα και τραγελαφικά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ όπως τον ορισμό των τριών διαιτητών του σημερινού ημιτελικού.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του».

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είχαμε δεύτερη αλλαγή στην εξάδα των ξένων. Ο τραυματίας με θλάση Ματ Λοτζέσκι έμεινε εκτός λίστας με τον Κιθ Λάνγκφορντ να παίρνει την θέση. Ο πολύπειρος αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, βγάζοντας μέρος αυτής, με τον Ρικ Πιτίνο να έχει πλέον στην διάθεσή του μία ακόμη λύση στην περιφερειακή γραμμή.

Θυμίζουμε ότι ο «Λότζο» θα απουσιάσει για καιρό με τον Λάνγκφορντ να επανέρχεται στο ελληνικό ρόστερ, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (20:00). Η πρώτη αλλαγή στον β’ γύρο αφορούσε την αντικατάσταση του Λάσμε από τον Πέιν, ενώ η αλλαγή του Κιλπάτρικ είχε «χρεωθεί» στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα