Έγκλημα σοκ στον Πειραιά:Σκότωσε 79χρονο και μετά χάιδευε σκυλάκι

Φρίκη προκαλεί νέο έγκλημα που σημειώθηκε στον Πειραιά.

Νωρίς το πρωί, βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του ένας 79χρονος άντρας.

Συγκεκριμένα οι αρχές εντόπισαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Σαχτούρη τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος είχε δεχτεί χτυπήματα από μαχαίρι.

Οι αρχές, μέσα στο διαμέρισμά εντόπισαν και συνέλαβαν μια 55χρονη από τη Χιλή, η οποία έμενε μαζί με τον ηλικιωμένο

και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 79χρονος ήταν συνταξιούχος του ΝΑΤ, ενώ τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε γραφείο τελετών στον Πειραιά. Το πρωί άργησε να πάει στη δουλειά του και ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την κόρη του, ότι ο πατέρας της δεν είχε φανεί, ενώ παράλληλα είχε ειδοποιηθεί και η αστυνομία.

Η κόρη του θύματος είχε κλειδί από το σπίτι και άνοιξε την πόρτα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν την άφησαν να εισέλθει στο διαμέρισμα. Εκείνοι μπήκαν στο χώρο και βρήκαν τον άνδρα στο μπαλκόνι με μαχαιριές, καθώς και χτύπημα από σπασμένη γλάστρα, ενώ ήταν τυλιγμένος με ένα σεντόνι.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την γυναίκα μέσα στο σπίτι να κάθεται, χωρίς να έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί, έχοντας στην αγκαλιά της ένα σκυλάκι, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ήταν αληθινό ή λούτρινο.

Όπως έγινε γνωστό, η δράστις δεν εργαζόταν για τον 79χρονο, αλλά ήταν σύντροφός του, ενώ όπως δήλωσε ο αδελφός του, κατά το παρελθόν την είχε διώξει, αλλά τα είχαν ξαναβρεί.

Ο 79χρονος φαίνεται ότι προσπάθησε να διαφύγει κατευθυνόμενος προς το υπνοδωμάτιο και το λουτρό. Η 55χρονη, συνέχιζε να τον μαχαιρώνει σε όλη τη διαδρομή. Τα μαχαιρώματα ήταν τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να σπάσει πάνω στο κορμί του η λαβή του μαχαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον 79χρονο με κατεβασμένο παντελόνι και εσώρουχο και ένα σεντόνι να τον σκεπάζει, ενώ η αλλοδαπή του είχε βάλει και μανταλάκια στο στόμα.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα