Μετά τις… μπουνιές ζήτησε συγγνώμη ο Σωτηρίου – Έτοιμος σε χρόνο… dt ο Παπασταθόπουλος

Απολογήθηκε ο Πιέρος Σωτηρίου στους φίλους της Κοπεγχάγης για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Οντένσε και την αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα για το επεισόδιο του με τον Αντρέας Μπιέλαντ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο συμπαίκτες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στο κυριακάτικο νικηφόρο ματς της ομάδας τους (6-1).

Τότε, στις καθυστερήσεις και ενώ το σκορ ήταν 5-1, ο κύπριος επιθετικός κέρδισε πέναλτι και πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει, όμως ο αμυντικός της Κοπεγχάγης του έδωσε εντολή ότι την εκτέλεση έπρεπε να αναλάβει ο Σκοβ, οποίος είχε τη δυνατότητα να πετύχει

χατ – τρικ και να ξεφύγει στην κούρσα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η υπόδειξη από τον Μπιέλαντ δεν άρεσε στον Σωτηρίου, κυρίως όταν συμπαίκτες του, του πήραν την μπάλα από τα χέρια, με τον Κάρλος Ζέκα ν’ αναλαμβάνει ρόλο «πυροσβέστη». Ο Σωτηρίου φανερά δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή, δεν πανηγύρισε, μάλιστα, με τους συμπαίκτες του την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκοβ, όπως είχε κάνει στα προηγούμενα πέντε, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση του προπονητή του, Στάλε Σολμπάκεν.

Ο κύπριος διεθνής επιθετικός, μετά τις αντιδράσεις των φιλάθλων για τη συμπεριφορά του, απολογήθηκε, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αυτό το καλοκαίρι έζησα έναν δύσκολο τραυματισμό. Εμεινα μακριά απ’ το ποδόσφαιρο για αρκετό καιρό. Τώρα που επέστρεψα, ο μόνος μου στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής, είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω. Ειδικά μέσα στο γήπεδο. Και ξέρω ότι η δουλειά μου σαν επιθετικός είναι να σκοράρω ή να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε: «Φέτος λόγω του τραυματισμού μου δεν είχα την δυνατότητα να σκοράρω όσα γκολ σκόραρα πέρσι. Και την Κυριακή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα να είναι μπροστά 5-1, κέρδισα ένα πέναλτι. Αυτό που σκέφτηκα εκείνη την ώρα ήταν να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου σαν επιθετικός. Να πετύχω ένα γκολ. Δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο και καταλαβαίνω ότι η αντίδρασή μου να έρθω σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες μου, ήταν λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ρόμπερτ σκόραρε και πήρε την μπάλα στο σπίτι του. Μου χρωστάει μια ασίστ. Η ομάδα είναι πάντα πάνω απ’ όλα. ΠΑΜΕ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ!!».

****

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος διέψευσε τις ιατρικές εκτιμήσεις και επέστρεψε νωρίτερα στις προπονήσεις της Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/2) η ομάδα του Λονδίνου. Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε με πρωτοποριακή μέθοδος αποθεραπείας με ραδιοσυχνότητες για να επιστρέψει νωρίτερα και το πέτυχε.

Back in full training

Keywords
Τυχαία Θέματα