Επιμένουν στη ΝΔ για… fake αγανακτισμένους στην Καρδίτσα – «Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα φερέφωνά του να διαμαρτυρηθούν»

Το… επιχείρημα περί fake αγανακτισμένων στην Καρδίτσα, μετά τις διαμαρτυρίες πολιτών κατά του Κυριάκου Μητσοτάκου, οι οποίες θάφτηκαν από τα ΜΜΕ, συνεχίζει να αναπαράγει η ΝΔ, αυτή τη φορά διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, εν μέσω αντιπαράθεσης στη Βουλή με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κκ Ζαχαριάδη και Ραγκούση.

Με

αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα και τις πρόσφατες καταστροφές, ο Στέλιος Πέτσας, σε έντονο ύφος προς την αξιωματική αντιπολίτευση είπε ότι «δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα φερέφωνά σας προκειμένου, να χρησιμοποιούν αρνητές μάσκας ως αγανακτισμένους πολίτες. Είναι απαράδεκτο και το καταγγέλλω».

Απαντώντας στην κριτική των κκ Ζαχαριάδη και Ραγκούση για καθυστέρηση τεσσάρων ημερών στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πληγείσα περιοχή, ο Στέλιος Πέτσας είπε ότι η κυβέρνηση θα κριθεί από την ταχύτητα αποκατάστασης των ζημιών και ανακούφισης των πληγέντων.

Σε παρέμβασή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι με τον Ιανό η κυβέρνηση έστειλε μήνυμα με το 112, “κάτι που δεν κάνατε στην Εύβοια”. Εκεί, δεν τους είπατε να απομακρυνθούν. Είπατε δεν είχατε σωστή πρόγνωση καιρού αλλά σας διέψευσε η ΕΜΥ και το Αστεροσκοπείο, σημείωσε.

Όσο για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, ο κ. Ραγκούσης είπε δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι υπήρξε καθυστέρηση μετάβασης. Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν σε κάποιο συμβούλιο κορυφής, είχε συσκέψεις, μεταξύ των οποίων και για το βραβείο Θεανώ στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό προέταξε ως προτεραιότητα ο πρωθυπουργός» υποστήριξε ο κ. Ραγκούσης που πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός όταν ήθελε να πάει στην Επίδαυρο από την Αντίπαρο πήρε ελικόπτερο, αλλά δεν βρήκε να πάει στην Καρδίτσα.

Τέλος, είπε ότι η κυβέρνηση ζητά να λέμε ευχαριστώ σε εκείνους που έκαναν τη δουλειά τους «αντί να πείτε εσείς μία φορά συγνώμη μπροστά σε πτώματα, σε νεκρούς».

Για το συγκεκριμένο θέμα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξέδωσαν σειρά ανακοινώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα