Εντοπίστηκε η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων (video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η μητέρα που άφησε σε κάδο απορριμμάτων το νεογέννητο μωρό της, μια είδηση που έχει προκαλέσει φρίκη στην κοινωνία της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, πρόκειται για μια 24χρονη αλλοδαπή, η οποία ζει μόνη της. Η μητέρα της μένει στο εξωτερικό, έχει προβλήματα υγείας και η ίδια φέρεται να είπε στην Αστυνομία ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσει το παιδί.

Το μωρό μόλις λίγων ημερών βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης παρατημένο σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα

και είναι καλά στην υγεία του.

Το μωρό, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ζει από θαύμα όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς καθυστέρησε να περάσει από το σημείο το απορριμματοφόρο που κάνει την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7.50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης. Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας, ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

Πηγή φωτογραφίας: eleftheriaonline.gr

Πηγή: Εντοπίστηκε η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα